perjantai 17. elokuuta 2012

Pipoa ja Tirppaa

Vietin eilen pikkuneidin kanssa päivää mammulassa, neiti sai muutakin seuraa ku vain äitin ja äiti taasen pääsi leikkelemään kankaista ommeltavaa, eli win-win sitsuatiooni :) Ja jotenkin ihmeen kaupalla (menee melkein "henkimaailman hommia- kategoriaan") pääsin tänään jo ensimmäsiä niistä ompelemaan, woupdiduu, saas vaa kattoo koska seuraavan kerran kone täällä surraa...

Mutta itse asiaan, eli tänään ensimmäisenä ompeluna olleet pipot olivat "tilaustyö", tuttavaperheen naisväelle päidenlämmittimet viileneviin iltoihin.


Pipot ovat ihan sitä perus "ruttupipo" mallia, kaava itse väsäilty ohjeiden selailun jälkeen (tässä yksi). Kaikki ovat yksinkertaista trikoota, joista raidallinen on Myllymuksuilta, yksivärinen EK:n trikoolaarista ja turkoosi apina Kestovaippakaupasta (jos oikein muistan).

Seuraavaksi, kun sellainen koneen käynnistyshetki tuli, pääsi työn alle trikoohousut, joiden kankaan oli Marko-pappa valinnut :) Housujen kaava on Ottobre 5/2006, kaava 3. (nimeä en sitten ollut ottanut ylös..), koossa 80. Vähän reilut niistä tuli, ja resorit olin turhan leveästi leikannut, mutta haitanneeko tuo, menevätpähän kauemmin :D Housujen Tirppa-trikoo (kankaalla on kyllä muitakin nimiä, mm. iloiset linnut) on KVK:sta ja resorit taasen Myllymuksujen kiloresoria.

Tässäpä nämä, ja kivasti tuli taas kankaita "tuhottua" sitä kankaatonta ajatellen :)

Ja kyllä, kuten huomata saattaa, selatessa postausten kuvia, olen oppinut uusia tapoja miten tuolla GIMP:llä voi pelleillä :D

4 kommenttia:

  1. Tosi hyvän mallisia tuli sun pipoista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ja myönnän, jos leikkaa tasan kuten kaavani on, ei tule tuollaisia, mutta kokeilun ja mokailun kautta olen oppinut mihin lisää ja minne ei ;)

      Poista