tiistai 21. elokuuta 2012

Leijona apina-asussa, vai mites se ny menikää...

Tässäpä taas vähän ompeluksia, tosin ovat vähän "pidemmältä" ajalta kun on tuota aikaa ompeluun ollut "sauma siellä, sauma täällä"-meiningillä (leikeltiin sillon jo aiemmin siis), noo, haitanneeko tuo, pääasia et valmistuu joskus ja terapointi pelittää :)

Aloitetaanpa, ensimmäisenä lavalle saapuu setti pikkuneidille, joka koostuu paidasta, kaava Ottobre 6/2008 Rille Raglanhihainen paita koossa 80, ja housuista joissa käytetty samaa OB:n kaavaa koossa 80 kuin tirppa-housuissakin. Keltainen kuviotrikoo on huudettu fb:n Kangashamstereista ja kuvioton trikoo sieltä tutuksi tulleesta EK:n trikoolaarista :)
Ja mitäs seuraavaksi, noh, eikös siinä niin käynyt ku naisväki niittä pipojaan esitteli tahtoi talouden nuori herra O:kin omansa, ensin halusi samanlaista apinaa ko äiteelle tein, mutta trikoorepertuaarini nähtyään löytyikin uusi suosikki: ruskeapohjainen trikoo erikokoisilla sammakoilla höystettynä. Ko. kangas myös hamstereista hommattua (tarviiko tässä enää kangaskaupoissa ees käydä ;) ).
Entäpä tuo oma polla..? Eikun tuumasta toimeen ja pelastamaan isännän vanhaa paitaa roskistuomiolta, ny on meikällä komee pipo :D tosin en ole varma sen sopivuudesta omaan "tyyliin" (=repäsempä sitä päälleni mikä ekana osuu käteen... eli hyvä vitsi tuo "eimukasovi"), eli katsotaan päätyykö tämäkin myyntiin tai lahjapakettiin sittenkin.
Ja valmiiksi sain ne viimeisetkin jotka odottivat innoissaan pääsyä lahjaksi/myyntiin (olivat olleet leikattunakin jo sen, öö, kuukauden :P) Valkoisista kuvioista sydän ja pilvi ommeltu käsin kiinni mutta tähti kiinnitetty siksakilla.2 kommenttia:

  1. Jopas on hyvä määrä hienoja ompeluksia. Itse pitäisi vielä tehdä hattuja lapsille ja itselle.. :)

    VastaaPoista