keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Pientä väkerrystä ja kankaita :)

Sainpas tänään jottain pientä tehtyä, kovat on poltteet nyt ommella kun sen makuun pääsi pitkän tauon jälkeen, ah kuinka rentouttavan terapeuttista se onkaan :)


Ensin ompelin vähän neliöpipoja korvaläpillä höystettynä, mallia kaavan tekemiseen katsoin Mikunlokista ja ihan hyvinhän se onnistui. Ainoa miinus oli kun kaava tehty aikoja sitten niin ei ihan muistunut mieleen oliko siinä saumavarat valmiina (juu ei, en ollut fiksusti sitä faktaa siihen kaavaan kirjottanu...), voin sanoa että olihan ne, mutta hätä ei ole tämän näköinen; sen sijaan että pipo olisi sopiva vain syksyn menee se vielä keväälläkin :)

Pinkki tähdellinen pipo tuli neidin kummitädin tytölle ja on n. kokoa 54 cm (py), tähtikangas hamstereista ja vaaleanpunainen vuori EK:n trikoolaarista. Vihreä tipupipo pilvivuorella taasen meni neidin serkkutytölle Salon laajaan valtakuntaan, koko n. 52 cm, tipu- ja pilvitrikoo molemmat muistaakseni KVK:sta. Viimeisenä muttei vähäisimpänä on oman rinsessani pilvipipo, jonka vuori on sen aiemman postauksen roskistuomiolta pelastetun paidan palanen, koko n. 48 cm.


Seuraava projekti oli puoliksi tilaustyö, puoliksi koska haluan, estraadille penaalit, eli pussukat kehyksillä/sulkijoilla (hankittu Kouluelektroniikalta). Kaava on oma, piirrelty kehyksiä apuna käyttäen ja korkeus päätetty käytön mukaan. Koosta sen verran, että sulkija sen 16cm ja korkeutta melkeen samanmoinen. Penaali kuppikakkukankaasta oli se tilauspuoli, päälikangas EK:sta ja vuori (vaalean liila puuvilla) omista kätköistä. Ja pöllö se koska haluan (johtui täysin kankaasta), päällisen pöllökangas hamstereista ja vuori samaa kätköjen puuvillaa kuin edellisessäkin. 




Ja tänään sain postissa pari pakettia, tai tarkkoja jos ollaan toinen piti hakea postista ja toinen tuli postiluukusta. Kirje oli hamstereiden Syyshuudoista ja se isompi oli Ottobreltä, josta tilauksen tein kyllä sähköpostin kautta. Alapuolella olevassa kuvassa punainen velouri vasemmassa laidassa on se syyshuuto, muut Ottobren plus kuvasta puuttuvat pari OB-lehteä. Jotkut saattavat huomata kuvasta pari kangasta joita ei "suoraan" pysty valitsemaan, mutta kiitokset Tuulalle ken jaksoi vähän hyllyjen välistä kurkkia niin niitäkin toiveitani sain pakettiin <3



 Kankaista velouria: punainen, autot ja molemmat sydämet. Trikoita taasen kukkaset, leijona ja keijut.

2 kommenttia:

  1. Ihania pipoja ja ihana lähetys! Tuo leijona on kyllä niin ihanan pehmeää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Olen ja itse hyvinkin tykästynyt lähetykseeni, raaskinko niitä edes leikellä... Mutta toisaalta, raha on tehty kulutettavaksi ja kankaat ommeltavaksi :D

      Poista