tiistai 25. syyskuuta 2012

Sieniä ja kukkia hiljaiselon jälkeen

No huh, huh, tässähän pääsi tulemaan oiiiikeeeeen piiiitkääää tauko tänne postailussa... Tässä syynä oli muutto, joka tosin hoidettiin jo nelisen viikkoa sitten eli voiko sitä niin syynä käyttää, tai sitä että nyt vasta sain saumuria pois kotelostaan... No onhan tässä kaikkea ohjelmaakin ollut, enkä olisi taas tuota keittiön pöytää halunnut valloittaa koneilla, kankailla, langoilla jne., mutta niin se menee kun ompelupöytä (tai se tuleva) on edelleen toisella paikkakunnalla minun iskäni varastossa, toivottavasti tosin pöytä pian täällä... (:

Mutta itse asiaan eli ompeluihin :D Kuten aiemmin mainitsin huristelin tällä kertaa saumurilla, ja ai kuin kivaa onkaan sillä surautella menemään <3 Kiitos äiti kun sain sen "hoitoon" tänne meille <3 Ainoa miinus oli tuo alun n. tunnin mittainen taistelu kun sen sielunelämään ja langoitukseen tutustuin, mut siittä selvittyäni homma luisti hyvin, koneen osalta siis ;)
Ensimmäiseksi koekappaleeksi valikoitui body, OB 5/2006, kaava 5 koossa 80. Ainoa tekemäni muutos oli kaksi neppiä kolmen sijasta, mutta ei siinä kaikki: ennen aloitusta tankkasin päähäni lausetta "Muista sitten laittaa ne olan kohdistusmerkit PÄÄLLEKKÄIN, ei saumoittain tms!!!" Ja kuka arvaa miten kävi?? Kohdistin ne just päin mäntyä, jonka huomasin siinä kohtaa kun hihoja kiinnitin... Noh, en siittä lannistunut (ts. laiskana en jaksanut alkaa purkuhommiin), vähän venutusta hihoihin ja voilá, neidillä pitkän mallinen body "olkatoppauksilla" ;) Kärpässienikangas on hankittu FB:n Kangashamstereista ja pallollinen kangas sekä resori Myllymuksuilta.Seuraavana saumurin tarkan neulan alle pääsi T-paita, tarkkaan ottaen paita nimeltään Octopus, OB 3/2008, kaava 5 koossa 80. Tälläkään kertaa ei vältytty pieniltä kosmeettisilta virheiltä, tällä kertaa se löytyy kaula-aukosta jossa resori on toisella reunalla vähän leveämpää, eli haitta minimaalinen, lähinnä tekijää vaivaava :) Tässä muokkaus löytyy ja "alaosasta", eli käänteen sijaan saumuroittin helmaan "röyhelön". Kukallinen kangas on, yllätys, ylläsyt, FB:n kangashamstereista ja pinkki trikoo EK:n trikoolaarista. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti