lauantai 20. lokakuuta 2012

Illan pikaset

Tänään sain taas pikku tauon jälkeen saumurilla surautettua parit saumat ja tuloksena oli Pöllöhousut ja "rallipipo" (=kypärämyssy), joista jälkimmäinen oli testiversio tuosta kaavasta mutta menee kyllä varsinaisesta tuotoksestakin ;) Pöllöhousujen kaava sama kuin aiemman postauksen tirppahousujen, pienillä muokkauksilla tosin, himpun verran leveemmät lähkeet ja pidemmät lahjeresorit. Kangas housuihin paikallisesta Pala Raum kangaskaupasta, resori Myllymuksuilta. Rallipipon kangas taasen uusiokäytetty paita Mammun pesukone "söi" hänen paitansa hihan joten loppu jahkaantu meille (: ja pääntien (tai mikä sen oikeaoppinen nimi onkaan) "resori" hupputunikan ompelusta jäänyttä trikoota, "helma" taasen vaan saumuroitu siistiksi ja huomatkaa tämä langan ja kankaan värien harmonia... Kaava myssyyn on OB:n ilmaiskaava netistä. Ainiin, ja tuli tuossa eilen paikattua siipan farkutkin kun ikävästi olivat revenneet ja kylmää ilmaa sisälle päästivät, mutta siittä ei nyt kuvaa tähän hätään ole :)

Rallipipo :DPöllöpökät

Ja pakko on taas vähän esitellä mitä postista tullut... <3
Ovat joululahja itelle, tosin sain jo huomautuksen et mites ne lahja itelle jos suunnitteilla kummiski tehä osasta lahjoja muille...hmm...eipä siis kannata ihmetellä jos oma pukeutuminen muuttuukin värikkäistä värikkäimmäksi ;)


2 kommenttia:

  1. Ihana siniset silmät! Mä testasin kans tota ob:n ilmaiskaavaa ja se on ihan hyvä, meillä kans siitä tehtyjä mysselöitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neitimme kiittää kehusta :) On ja mielestäni kiva kaava (lisää tullaan tekemään (= ), ainoo mitä aattelin seuraavaan vähän muuttaa, on lisätä ihan hitunen pituutta tohon kaulan pätkään.

      Poista