sunnuntai 18. marraskuuta 2012

ompelua ja kaikkea muutakin

Taasen vierähtänyt hetki viime kirjoittelusta, ommeltukkin on aika paljon mutta syystä tai toisesta kuvia tänne ei nyt päädy, paitsi isipäivän lahjuksista - kahdet kaltsonkit - joista toiseen uhrattiin vähän enemmän tuota tekoaikaa :) Molemmat tehty jo aiemminkin esiintyneellä kaavalla (SK 9/03), toiset kuminauhakujalla, toiset näkyviin jäävällä leveällä kumpparilla. Ja toisiin päätin sitten suorittaa pienen painatuksen, joka, noh, ei mennyt ihan niinko strömssöössö XD Eli lyhykäisyydessäään: Kangas lattialle, tekstiiliväriä alustalle, neiti syliin, yritys "dipata" neitylin jalat väriin, huutoa, jalat tuhannen koukussa ja jalanjäljet tarvis kankaalle saada... hmm... No onnistuttiin sinä kummiskin ja nyt tiedän mitä tehdä ens kerralla toisin...

Otin myös osaa Nappinjan organisoimaan pipovaihtoon, josta sain aivan ihanan pakettisen ja niin mun näköisen pipon että, ISO kiitos siis Helunalle :) Suklaalevy koki katoamisen alta aikayksikön, pantterit sinnittelevät viimeisillään ;) Purkat vielä kokonainen, kortti söpöläinen ja pipo ollut käytössä päivittäin.
Niin, ja eräässä aiemmassa päivityksessa "juttelin" eräästä haasteesta, johon osallistuin, ja sen johdosta taasen sain seuraavanlaissen ihanaisen lähetyksen :) Paketissa siis tiskirätti, tuikkupaketti ja suloinen kortti.


Ja sitten päätin aloittaa yhden naisen projektin: vaatteita ja myssyjä Satakunnan Keskussairaalan synnärin osastolle ja keskolaan/teho-osastolle. Tarkoituksena siis pikkuhiljaa tehtailla pienen kokoisia vaattehia niitä tarvitseville, osastojen toiveiden mukaan :) Kaavoista tähän projektiini saan kiittää Stannaa ja Kotikolon Emmiä, ISO KAUNIS KIITOS Teille <3
Ja paikallinen Rauman JättiRätti "avusti" materiaalihankintoja tehtäessä, heille KIITOS siitä :)


Ainiin, ja sitten on pakko antaa kehuja: tein elämäni ensimmäisen tilauksen Royal-tuotteelle, enkä voi muuta sanoa kuin aivan mahtavaa toimintaa/palvelua :D Keskiviikkona tein tilauksen, Perjantaina sain noutaa pakettiautomaatista, kankaiden ja resorien laatu oikein hyvä ja leikattukin hyvillä kutistumisvaroilla :)

2 kommenttia: