sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Jotain Jouluista...

...tiedättehän sen tunteen, kun tulee visio ja tahto ja se "PAKKO saada toteutettua!!"?? Noh itselle se tuli liittyen Tanyasumilta tilattuun sydänkuvioiseen joustofroteeseen ja jouluun - Pikku neidillemme oli saatava jouluksi päälle siitä mekko - miksi?  Jaaa-a, olipahan vaan :) Ja kun tuosta muutosta, tai muusta, ei vielä tarpeeksi ollut tekemistä pitä tälllänen väliin ympätä...
Mekkosen kaava on oma, hyväksi koetusta paitakaavasta muokattu, tonttulakkinen kaavaton, leikattu vain kankaasta palanen ja surauteltu yhteen harvinaisen onnistunut tekele siltikin. Mekko odotti leikeltynä tovin, mutta kun ompeluun pääsi sujui se mutkattomasti, ohoh, todellakin :)


Hihan ja mekon saumaan PITI tulla röyhelöviritelmä, mutta, mutta, ei olisi onnistunut kuten visioittin niin jätin pois, ja nyt en tiedä kaipaisiko se kohta kummiski jotain... hmm... "Koristeeksi" laitoin hihansuihin hunajakenno-ompeleen  valkoisella, samaten helmaan ja pääntiehen ( ja kuten huomaatte, tämä laiskimus ei jaksanut tehdä suuria/kattavia alavaroja kun pienempikin riittää ;) ).

Ja aikaisemmissa päivityksissä on aina välillä ollut kommentti "kuvaa ei syystä tai toisesta ole" niin tässä syy: sain kunnian olla yksi niistä viidestä ompelijasta joille Bellapuu lahjoitti Joutsenkangastaan, postikulujen hinnalla, nähdäkseen mitä siitä syntyy ja tälläistä siittä tuli :)

Rauhallista Joulunodotusta ja Rattoisaa Joulua <3

2 kommenttia: