tiistai 15. tammikuuta 2013

Loiskis ja Molskis :)

Pikku neitisemme alkaa olemaan siinä iässä/vaiheessa kun olisi mukavampaa nakata kylvyn tahi suihkun jälkee päälle kylpytakki hoitamaan kuivatuksen virkaa, mutta, mutta, eihän meillä ole kuin pyyhkeitä tai no onhan noita kylpytakkejakin "hieman" liian isossa koossa pikkuiselle :)

Joten eilen otin projektikseni tehdä sellaisen pikkuisen söpöisen takkisen, kumminkin sen verran reilun ettei heti naftiksi jää. Valmiita kaavoja siihen ei ollut eli eikun Ottobrelehdet kätösiin ja etsimään kivaa muokattavaa kaavaa - ja sellainen löytyi lehdestä 3/2012, Panda huppari. Piirsin koossa 86 ja lisäsin helmaan pituutta sekä hihoihin käännettävät "resorit", jotteivat kokoajan roiku riippa raappa. Kankaana oli kilpparijoustis Hamstereista ja kantti/resori sekä nepit Jättirätistä.

Kuvassa ei näy (onneksi ;) ) mutta en muistanut tarpeeksi kiristää hupussa kanttia niin toisessa helmassa joutui kiskomaan --> helma krinnaa, mut pelastettua sai laittamalla sen puolen piiloon...
Sovituskuva otettiin ennen kylpyä niin jäi sitten sukkiksetkin mukaan kuvaan :)Käytin myös ensimmäistä kertaa (viimeinkin) viime vuoden puolella Royal-tuotteelta tilaamiani kudottuja saumamerkkejä, ja ihan kivan lisän toi, varmasti näkee että ite tehty ku muutenhan se ois voinu jäädä arvotukseks ;)

2 kommenttia: