torstai 17. tammikuuta 2013

perussettiä, lahjontaa ja asiaa arvonnasta :)


Mitä tekee äiti jonka pikkuinen neitiliini on ensimmäistä kertaa yökylässä Mammulassa? No tietysti käyttää aamun hiljaisen ja rauhallisen hetken kankaiden leikkelyyn ompeluun :D Listalla oli paita, housut ja lahjus, joten mennään järjestyksessä etieppäin: ensimmäisenä valmistukseen pääsi paita jonka suht summamutikassa leikkelin niitä kylpytakin kaavoja hyväksi käyttäen, jätin pois hupun ja laitoin resorin, tietysti helmakin oli huomattavasti lyhyempi ja myöskin resorilla varustettu. "Iloiset linnut"-trikoo Myllymuksuilta tai KVKlta ( ei kaikkea voi muistaa ) ja resori taasen Hamstereista.

Lisäksi surrauttelin taasen yhdet n. kokoa 80 olevat housut lisää, tälläkin kertaa pohjana OBn CrawllAndRoll omilla muokkauksilla ja säädöillä varustettuna, ilman sivusaumoja, yläosaa kavennettu, lahkeita levennelty ja ei-niin-ohjeenmukaiset-resorit. Kankaana Hamstereista hommattu aaltovelour ja resorit JättiRätistä.

Lahjus taasen koski pikkuveljeni avokin pikkuneiti Etä joka juhlii tulevana sunnuntaina 7-vuotissynttäreitään, joten olihan sitä nyt lahja saatava viemisiksi :) Olen jo aiemmin hävelle tehnyt talvipipon turkoosista Satumetsästä ( onko oikea nimi kankaalle, en satavarma... ) joten päätin tehdä samaisesta kankaasta hälle lapaset OBssa 6/2012 olevalla Isorakka kaavalla. Vähän sitä muokkasin, otin pituutta pois, tai paremminkin vaihdoin sen resoriin, ja jos olisin ollut fiksu olisin selvitellyt käsien mittoja enkä vaan mutu-tuntumalla tehnyt... Saapi nähdä pääsevätkö käyttöön vai palautuvatko heti korjailuun XD Päällikankaana siis Satumetsätrikoo (Hamsterit), poikkeuksena "kämmenosan" vaaleanpunainen PUL-kangas (Eurokangas), välissä villavatiini (JättiRätti) lämpöä tuomassa ja vuorena raidallista pinkkiä trikoota (kierrätysmateriaalia). Pari kämmiä kävi, näkyvin tuo trikoon kuvioiden väärinpäin oleminen... Ja jos vielä joskun PULlia ompelen niin pidän kyllä huolen että hommaan vihdoinkin ne asiaankuuluvat välineet!!
Ja vielä kääreessään :)

Viime postauksessa lupasin arvonnan pyöräyttää käyntiin lukijakympin kunniaksi, niin TÄÄLTÄ se löytyy :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti