sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Uusi Vuosi, Uudet Kujeet...

Ja piiiiiiiiiiiiiiittkääääääääään ompelutauon ja blogihiljaiselon rikkominen :) Mutta ennen pikasurautteluni esittelyä: OIKEIN HYVÄÄ ALKANUTTA UUTTA VUOTTA KAIKILLE!! Sekä tervetuloa toivotus heille kellä se vielä saamatta :)

Itse asiaan, tänään en enään pystynyt olemaan ilman saumurin surauttelua, ompelukoneen louskutusta, lankojen sekamelskaa, kankaan leikontaa, kankaiden kahinaa ja havinaa, tuota kaavojen sommittelun harmoniaa... Mitä olen korvannut kankaiden haalinnalla, mutta ei niiden ihanuuksien ihmettely ja silittelykään ihan kaikkea hoida, joten otin härkää sarvista ja läiskäytin eilen piirretyt kaavat kankaalle ja leikkelin osat. Seuraavaksi kaivoin saumurin laatikoiden joukosta ja surrautin osat toisiinsa, tämä oli siis todella yksinkertainen ompelus ( tai olisi siittä vaativammankin saanut halutessaan ;) ). Kyseessä siis omalla kaavalla tehty "JumpIn"-haalari, jossa kirjekuori(?)pääntien ansiosta haalari saadaan sujautettua päälle ilman nappeja, neppejä tahi vetokuteja :) Ideaa tosin en kyllä uskalla täysin omakseni julistaa kun en ole ihan varma olenko OEssä nähnyt tuollaisen idean omaavien haalarien kuvan... Kankaana haalareissa joustofrotee hamstereista ja pallotrikoo muistaakseni Myllymuksuilta.
Kangasteknisistä syistä jatkoin lahkeita samalla pallotrikoolla jota käytin pään- ja kädenteiden "resorina". Ensi kerralla tosin tarvii kokeilla kanttausta ettei tule lörppöjä reunoja ;)
 Ja syy miksi ompelut on aikas vähällä, jotenka blogissakin hiljaista, on muuton jälkeinen tilanne jossa ompelutila on yhtä kuin:
Woupdiduuu :D
Niin ja tuossa aiemminkin kyselin, mutta kyselläänpä uudelleen: 
Miten nyt tulisi juhlistaa tuota maagisen kymmenen lukijan rajan rikkoontumista? Vai odotellaanko seuraavia kymmeniä ensin?
Vastata saa kaikki, lukijuuteen katsomatta :)

4 kommenttia:

 1. Onpas ihanat pökät <3! Tottakai arvonta kuuluu 10 lukijan kunniaksi järjestää :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Noin vähän pohdeinkin mutta pitihän sitä vahvistusta asialle saada :) eli laitanpa mietintämyssyn päähäni ja koitan kehitellä jonkin kivan palkhinnon sekä arvonnan... (:

   Poista
 2. Hei! Sullakin on blogi. Kliklik, lukijaksi :)

  VastaaPoista