tiistai 26. helmikuuta 2013

HaHaa, Teinpäs Sen!!!

JesJesJes!! Sainpas pois To-Do-listalta projektin joka odottanut vuoroaan kärsivällisesti, kauan, joten kiitos saumurin huoltotarpeen  on tullut noita ei-joustaviakin ommeltua :D Ja tämän projektin "loppusysäys" oli monessa blogissa ja SaVassa ( Saumanvara ryhmä facebookissa ) olleet inspiroivat kuvat.

Eli, mitä sitten valmistui? Takki, tuo projekti jota ehkä jopa kauhulla ajateltiin ja odotetiin - osaanko? kämmään kummiski... PaineitaPaineita - mutta jos ohjeita seuraa ei metsään voi mennä, eihän? Lähtökohtana oli OB Tinttiina takki koossa 86, mutta jo kaavaan tehtyjen pikkumuutosten perusteella alkaa lähentelemään omaa kaavaa :)

Alku hyvin, kaikki hyvin, mutta, mutta... Voisin tässä nyt suorittaa syväluotaavan analyysin kaikista niistä kohdista jotka eivät ihan menneet niin ku Strömssöössä mutta säästääkseni teidät ruikutukseltani kiteytän kaiken tähän: Jos muutat suunnitelmia lennossa, pysähdy hetkeksi miettimään miten ne vaikuttavat työhön niin pääsee vähemmällä säätämisellä o.O
ps. Ja kun teet ekaa kertaa jotain vähän vaativampaa, ei haitaksi ole jos ees kerran vilasee ohjeet läpi XD

Mutta huolimatta kaikesta, olen erittäin ylpeä aikaansaannoksestani, jonka kangas Hamstereista, resori, nepparit ja ohut tikkivuori Jättirätista, vetskari omista jemmoista.


Edestä ja takaa...
Kaulus kiinni ja auki...

Ja loppuun totuttuun tapaan muutama sovituskuva :)

Kuten näkyy, isohan tuo on mutta meneepä sitten kauemmin eikä tarvi heti ollaa uutta takkia tekemässä ;)


Niin, ja päättänyt olen, ARVONTAA sitä tarvii taas pistää pystyyn, mutta tällä kertaa teen palkinnot jo valmiiksi joten pysykäähän kuulolla... (:

8 kommenttia:

 1. Tosi kaunis takki. Kangas on ihanan namu. Sietääkin olla ylpeä itsestään :)

  VastaaPoista
 2. Mielettömän ihana. Tämä haaste odottaa vielä minua, mutta onnittelen saavutuksesta!

  VastaaPoista
 3. Oi miten tyylikäs takki, upeat väritkin! Ja niin söpö mallineiti.

  VastaaPoista
 4. Ihan karkki! Suloinen mallikin :)

  VastaaPoista