perjantai 1. helmikuuta 2013

Helistimen helinää ja lintuja linnunradalta

Jos rehellisiä ollaan, nämät valmistuivat jo eilen, oltiin neidin kanssa yhtä mieltä et vähän tarvii ommella ;) Ensimmäisenä kehiin kypärämyssy, vuoritettu sellainen, ja kauankos tämä olikaan tehtävien listalla? Noh, päätyi sinne jo ennen lumia ja pakkasta, parempi myöhään kuin ei milloinkaan eikö :) Tehty tutulla OBn ilmaiskaavalla, samalla kuin täällä, päällikankaana hamstereista hommattu aivan ihana helistinjoustis <3, vuorena taasen punainen interlock Jättirätistä ja keltainen resori Royal-tuottelta.
Tästä myssystä on tykätty, sen verran hyvin pysyy päässä, jos annetaan ottaa pois niin aika pian jo haetaan uudestaan päähän.
Ja ihanan pirtsakkakin tämä on :)

Myssykän jälkeen tuotantoon pääsi tunika/mekko itselle, omalla kaavalla joka The Tissiksen kaavasta muokattu ( täällä yksi sellainen ). Muutamia muutoksia kaipaa, mutta tuli siittä silti perin toimiva tapaus :) Kankaana PaaPiin suunnittelema turkoosi linnunrata, joka Royal-tuotteelta hankittu, kuten myös tummanruskea resori jota kanteissa sekä vyötärökaitaleessa. Ja taasen anteeksi ei niin edustavasta sovituskuvasta, syytän täysin kameraa, se on ihan dadaa ;)
Neitisellä tuntuu olevan menossa vaihe "ai kamera, no mää tuun kuvaan :D"

OIKEIN HYVÄÄ PERJANTAITA KAIKILLE :D
Ja TERVETULOA te uudet ihanaiset lukijat!

2 kommenttia:

 1. Hyvin istuu päähän tuo kypärälakkimalli. Pitääpä testailla :)

  Sininen linnunrata on talvisen kaunis! Onko tuo resori rinnan alla yksin- vai kaksinkertainen? Koskaan en ole tissistä tehnyt :)

  VastaaPoista
 2. Juu suosittelen, perin toimiva malli myssyssä :)

  Resori yksinkertaisena, enkä ole tehnyt asianmukaista rypytysta ylä- ja alaosaan framilonilla, ehkä kannattaisi niin ei tulisi "kupruilua"(?).
  Pidän itse ja tuosta väristä, oikeassa olet talvisen kaunis :)

  VastaaPoista