sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Ompelulanien satoa :)

Mitä saadaan kun yhdistetaan huoneellinen naisia koneineen, paljon kankaita ja koko päivän kestävä surruttelu? Aivan mahtava päivä hyvän seuran keskellä!! Eli lyhykäisyydessään: vietimme päivän Porin ja lähiseudun ompelijattarien kanssa aamupäivästä alkuyöhön, ompelun, napostelun ja hyvien juttutuokioiden parissa, jossa myös neuvoja ja vinkkejä jaettiin. Ja tässäpä nyt noita omia aikaansaannoksia :)
Housut Mussukoiden Sienitalojoustiksesta, resori Seliasta
Leggingsit joustiksesta, kangas hamstereista ja resori kanssaompelijalta laneilla.
Liivari Käpysen ihanasta Tiikeri velourista, resori Nappinjalta
Liivari Ottobreltä hommatusta Sydänautovelourista, resori Royal-tuotteelta (tässä meni kanttauksissa kaik mahdollinen mönkään... purku ja korjaus siis edessä, joskus...)
Tunika turkoosista heppatrikoosta, resori Royal-tuotteen
Paita Mussukoiden Musikantit trikoosta ja hamstereista hommatusta tähtitrikoosta, enpä olisi itse keksinyt yhdistää joten kiitokset kanssaompelijoille :) Resorit Nappinjalta ja Royal-tuotteelta
Tunika Verson Puodin joustiksista

Mekko Majapuun Autokorjaamo joustiksesta, resorit myös heiltä
Joustofroteinen asukokonaisuus hamstereista hommatuista kankaista, resori Royal-tuotteen
Tässäpä kaikki yhes koos :DPäivän aikana valmistui myös tuo arvonnassa ollut ensimmäinen palkinto: toiveenmukainen kännykän suojapussi. Hivenen vinoutta havaittavissa reunoissa, mutta olkoon se moternia disainia ;)
Päällinen siis verson puodin oranssia muistoa ja vuori trikoota, välissä levyvanua, kiinnityksenä neppari.

Entäpä miten käy kun pakkaamisen laneille suorittaa hätäpäissään ko. päivän aamuna? Noh, mukaan tulee aivan liiiiiiiian paljon tavaraa ( jotenkin sitä kuvittelee olevansa enemmän pro mitä on ;) ) Ensi kerralla olen siis viisaampi ja leikkelen ennemmin mukaan liian paljon ommeltavaa kuin rahtaan kasan kankaita kun ei ole varmuutta mitä tekee leikeltyjen jälkeen, olin siis leikellyt vain muutaman valmiiksi.


Tässäpä vielä ennen lähtöä askarreltu nimikyltti tunnistamisen helpottamiseksi :)Saivatpa vanha rouva bernette ja nuori neiti singerikin kaipaamaansa huollon tänä aamuna mutta pahoin pelkään että eiliset kommervenkit olivat vain alkusoittoa ongelmille joita ei näillä kotikonsteilla paranneta, eli olisikohan aika kiikuttaa järeempään huoltoon kaksikko...


Niin, ja ennen laneja poikkesin vielä Mussukoiden penkojaisissa tekemässä yhteensä 8€ (!!!) löydöt :DNäihin tunnelmiin ja kuviin, oikein mukavaa tulevaa viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Kylläpäs sinä sait paljon aikaan :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, itsekkin positiivisesti yllätyin :)
   Sait kyllä itsekkin paljon valmiiksi ja yksi ompeleistasi jäi "kummittelemaan" :) ( eikun mettästämään sydäntrikoota ja rokkimekkoa tekemään )

   Poista