torstai 21. maaliskuuta 2013

Lahjuksia ja Leikkelyä :D

Pikku neiti E:n äiti on parturi ja olen jo kertaalleen päässyt hänelle avuksi koulutustilaisuuten josta itselleni kustannusvapaasti uuden hienon tukan sain, ja nyt pääsen sellaiseen uudestaan parin kuun päästä, jeij! ja viime parturointi tuolloin edellisellä koulutuksella, n. puol vuotta sitten, eli aikakin saattaa olla parturoinnille...

Mutta siis, ajattelin että voisin jotain neiti E:lle tehdä, mutta mistä ja mitäs? Asia ratkesi kun olivat kylässä ja nuori neiti innoissaan osoitteli kankaita hyllystä "ihana" "vautsi" "tosta jotain" "ja tosta" :D kysyttäessä mitä, oli vastaus "sinä saat päättää, oletko kiva ja teet mitä haluat tehdä" No mitäpä muuta sitä voisi tehdä?

Kun tuo kesä on tulossa ( se ON tulossa ) päädyin kesäisiin vaatteisiin, OB 1/2012 Verushka(?)-toppi Michasin pesukarhutrikoosta, kokona 146 kun sisältää kutistumisvarat pesua varten (pesemätön kangas) ja aivan päästä heitetyllä kaavalla Marimekon unikko puuvillasta tehty hamonen. Saadun kuvan perusteella olivat koot sopivat ja setti mieluisa :)
Tuolla SaVassa pääsee ihailemaan ihanuuksia joiden "kaava" se että vaan mutu-tuntumalla leikattu, joten päätin ottaa härkää sarvista ja testailla onnistuisiko se itseltä, ja tässä tuloksia:

Kesäpaita neityliinille, frillaa helmassa ja "ylhäällä", ens kerralla vaan käytän puolattavaa kumilankaa tässä ;)
Haalari nukelle kun soveltuvat vuodenaikaan paremmin kuin kesämekko, ja pääsi sekin välilä pesuun :)


Eli näyttää se itseltäkin onnistuvan, parin kämmin kautta, mutta rohkeutta tuli uudestaan kokeiluunkin :)

2 kommenttia: