torstai 21. maaliskuuta 2013

Pien leijonankesyttäjä taikametsässä

Olinpa kerran hankkinut kankaanpalasen ihan siitä syystä että ko. kuosista oli saatava neidille body, ja nyt kun tuo bodienpitoaika alkaa uhkaavasti lähenemään loppuaan, oli todellakin sopiva hetki tekaista tuo kyseinen vaatekappale :)

Kaavana OBn Kisuliini, perin hyvä bodykaava, hieman pitkät hihat vaan joten leikkasin hihat ilman käännevaraa ja vaikka tein käänteellä on niissä tarpeeksi mittaa. Kankaana paikallisen ompelijaryhmämme kautta hommattu Liandlon leijonatrikoo, resori Royal-tuotteelta ja nepparit JättiRätistä....jos metsään haluat mennä nyt on "taikis" siihen oikea... ;)
Eli kyseessä ihanaakin ihanempi OEryhmän teettämä Taikametsä-joustofrotee, uniikkia kangasta, jota hamstereista hommattu ensin yksi pala jota tämä uskalla/raaski leikellä, ennenkuin... ja sitten toinen pala jotta uskallan siitä edes aloittaa tekemään jotain XD

Vähän harmittaa kun en kaavaa paremmin katsonut ( tein valinnan hetkeä ennen kuin tutun luokse läksin ompelemaan ) kun hippasen verran liian iso tuli, mutta ajatellaan positiivisesti - menee pidempään :)
Eli kaavana, tai paremminkin leikkelyn osviittana, Panda huppari OBsta koossa 86 ( 80 ois ollu oikeampi koko ). Ja Taikiksesta sekä Royal-tuotteen resorista valmistui siis liivari neitiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti