torstai 11. huhtikuuta 2013

Tervetuloa KESÄ :D

...täällä on nimittäin avattu kesävaatteiden ompeluskausi! 
Tai paremminkin ensimmäiset kesäiset ompelukset saatu valmiiksi, mutta koska seuraavia ken tietää ;)

Kun aloin miettimään mistä kesäpöksyjä tekisin, tuli heti mieleen Verson Puodin oranssimuistojousrtofrotee ja siitä n. polvimittaisuus... Kaava on oma, muokattu CrawlAndRoll housuista, kangas tosiaan Verson Puodin ja resorit Royal-tuotteelta, koko n. 80.

Ja kuten sovituskuvasta huomaa, oli mallimme vähän väsy jo <3
Ostaessani Selian Aurinkoista, tai paremminkin jo ennen tilaamista, oli the Visio mitä siitä tehdä - liivari - ja pienen positiivisen kämmin johdosta kangasta on nyt tarpeeksi kahteen ( itselle ja neidille ) päästään toivonmukaan samistelemaan mutta aloitetaan siitä pienemmästä:
Muistaakseni kaava on Panda-hupparista muokattu ja koko n.80.
Hyllyssäni oli juuri tuon auringon keltaista resoria, mutta joteskin koin että näin pikkuneitosen mekkoon tuo valkoinen kanttaus oli raikkaampi vaihtoehto :)
ja jostain syystä ei kamerani suostunut oikeita värejä tallentamaan...
Pitihän sitä myös teepparia mukaan mahduttaa. Eli kisuliini bodykaavasta muokattu tunikamittainen teeppari Käpyseltä hommatusta Norsujerseystä yhdistettynä Majapuun resoriin ja Hamsuista hommattuun raitatrikooseen, kokona n. 80.

Vaikka kaapissani monen monituista teepparia niin kyllä sinne aina yksi ( parikin ) mahtuu :) Kaavakokeiluun pääsi siis uusimman naistenottobren Summer Basic ja tarvii sanoa tykkään! Kangas joskus talven pimeyttä piristämään hankittu hamsuista.
Sovituskuvaa sitten kun tukkakin kuosissa ;)

14 kommenttia:

 1. Onpa kivoja kesävaatteita. Varsinkin nuo shortsit näyttää tosi hauskoilta!

  VastaaPoista
 2. On kyllä kivoja kesäisiä vaatteita... Voi kunpa niille tulisi pian käyttöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos HeiDu :) samaa toivetta on täältäkin laitettu etieppäin...

   Poista
 3. Ihania kesävaatteita tosiaan (: Ja toivotaan että käyttöä löytyy pian!

  VastaaPoista
 4. Voi miten kivoja vaatteita kaikki :)

  VastaaPoista
 5. tuo valkoinen resori piristää ehdottomasti! hyvä idea, ehkä omaankiin aurinkoo päätyy vakoiset resorit :) ja tosiaan, positiivinen kämmi oli..mahtaisinko itsellenikin rohjeta tekemään aurinkomekon :) oma tyyli on kyllä niin rauhallinen, että mahdanko kehdata sitten takapihaa pidemmälle auringoissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lallatilaa :)
   Oma tyyli on kotiäiteilyn myötä ollut välillä mielenkiintoinen kun ovesta ulos astunut niin veikkaan omalla kohalla Aurinkoisen olevan vaan huima parannus ;)

   Poista
 6. Kauniita vaatteita! Tuo aurinkokangas on yli-ihana.

  VastaaPoista