perjantai 19. huhtikuuta 2013

Tipuja Times Trii ja lahjaset

Ensinnäkin rasti seinään - tämä on toinen postaus putkeen jossa vaatteita vain minulle :O - joskus näinkin, ja toisekseen jostain kummasta johtuen on näiden vaatteiden kankaissa havaittavissa selkeä teema ;)
Sekä anteeksipyyntö jo etukäteen luokattomista sovituskuvista, mut mitä siitä saa kun itse kuvaajana toimii...

Ensimmäisenä esittelyyn pääsee omalla kaavalla toteutettu liivari Majapuun ihanasta "rokkitipu" neuloksesta, kanttauksissa käytetty ohutta mustaa jerseytä. Kankaan hommasin silloin heti syksyllä/talvella kuin ilmestyi , mielessä juurikin itselle jotain siitä tehdä, harmikseni huomasin vasta kun mekko valmis siinä pienen kommervenkin, onneksi kylläkin rajoittuu vain tuohon mekon takaosaan ( tosin kuinka pöllö tarvii olla että tuolloin vasta huomaa ;) )... Mutta tässä kohtaa ei voi muuta kuin kehua Majapuun esimerkillistä asiakaspalvelua kun siitä heitä informoin <3


 Niin... ja kun valkkaa lankoja kanttausta varten kannattaa kunnolla tarkastaa niiden värit, nimim. toinen päälle tulleesta onkin tummansininen ( toi vaaleempi ) XD
  Sitten kangas johon törmäsin ja ihastuin kun se jo oli loppu jokapaikasta :'( Mutta onnekseni kankaidenyönä loppusyksystä(?) sitä löytyi Majapuun 'tarjouskorista', voi sitä iloa ja onnea kun sen kassalle asti ja poiskin sain :D Saanen siis esitellä tissiksen muokatulla kaavalla tehdyn tunikan oranssista linnunradasta:
 Nyt vaan pohdituttaa pitäisikö kumminkin lisätä tuohon etuosan ylä- ja alakappaleen saumaan tuosta ruskeasta ohut suiro... ( takaosa yhtenäinen, ei saumaa erottamassa ylä- ja alaosaa )
Viimeisenä muttei vähäisempänä ompelus kankaasta joka on pehmeämpääkin pehmempää - i k a s y r i n Soulbird luomupuuvilla jersey vihreänä - ostettu kylläkin PaaPii Designin kaupasta ( Ja olikos niin että oli PaaPiin suunnittelemaakin mutta i k a s y r i n teettämä... ). Tästä syntyi paita kesää ajatellen, pohjana peruspaita raglanhihoilla joka muistaakseni OBstä 5/2011...
Oikeasti ei noin alaspäinlevenevä malli...
Ja kävinpäs tänään aivan spesiaali vierailullakin...
Nimittäin kun pienet ompelukset testipesusta ja -kuivauksesta selvisivät, oli ne aika laittaa pakettiin ja toimittaa oikeisiin osoitteisiin - eli Satks:n Synnytysvuodeosasto ja Vastasyntyneiden teho-osasto (L1B) :)
Vasemmanpuoleisen paketin sisällön näet TÄÄLTÄ ja oikeanpuoleisen TÄÄLTÄ
Ja tarvii kyllä sanoa tuosta keskolasta ( L1B ) sen verran että vaikka heillä kiirettä on ja tärkeää, välillä raskastakin, työtä tekevät huokui jokaisen näkemäni hoitajan ilmeestä, hymystä, lämpö ja suuri välittäminen pienistä potilaistaan ja heidän vanhemmistaan <3 Samaten osaston ilmapiiriin/ulkonäköön ovat onnistuneesti luoneet lämpöä :)

16 kommenttia: