keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Ruusuja, palluroita ja pisaroita

Minulla siis äitini saumuri "hoidossa" ja vähn siitä syystä, ja muustakin, olen häneltä kärttänyt lupaa/pyyntöä tehdä hänelle jotain, ja nyt vihdoin sen sain :D

Kankaaksi valikoitui (jo aikoja sitten) äitini omista varastoista pelastettu ruusujersey, ostopaikka täysin tuntematon, ja kaveriksi tummansinistä trikoota. Kaavan pohjana tuo The Tissis. Entä mikä oli tulos yllättävän helpon ja pulmattoman ompelun jälkeen?
Palluroita taasen löytyy tähtien kera neidin tuubihuivista, joka tehty pari viikkoa sitten kun vielä oli ne kelit jolloin kaulaa kannatti suojata, pari päivää sille käyttöä olikin ;) Kaava oma, eli leikelty pari suorakulmiota jotka surruteltiin yhteen, pallokangas EKsta ja tähdet hamstereista.
Ja sittenpä koitettiin neitisen kanssa tehdä taikoja ;) Eli kun ommellaan vaatteeksi pisaroita ei niitä tule pilvistä aurinkoisia ulkoilupäiviä pilaamaan, eiks je :D Lanivaihtari tämäkin pisarakangas (Linnelin Linnealta) josta OBn SummerSea housukaavalla tuli kivat kesähousut, tykkään! Resori Royal-tuotteelta.Näihin kuviin ja tunnelmiin 
RIEMUKASTA JA AURINKOISTA KESKIVIIKOA KAIKILLE <3

2 kommenttia:

  1. Söpö Alina ilahduttaa aina päivää hymyllään. <3 Ihania on kaikki ompelukset, pitäis nyt ryhdistäytyä ja omillekkin omemlla jotku kivat kääntötuubihuivit et olsi sitten syksyllä valmiina jemmassa. :)

    VastaaPoista