perjantai 31. toukokuuta 2013

Vaikeuksien Kautta Voittoon (??)

Olipa kerran ihana kangas, vaihtari tämäkin Made by Linnean Linnealta, ja oikein kivan oloinen kaava ( LittleElephant, OB 3/13 ) sekä hyväntuuliset mutkattomat koneet, NOOOOOOOOOT!

Tai siis kaksi kolmesta meni oikein, viimeinen väittämä osittain niiiiiin metsään kuin voi... Vanha rouva Bernette kyllä toimi hyvin mutta tuo nuori neiti Singeri, huoh, tai paremminkin kaksoisneulat. Muuten ompelu meni kivasti ja mutkattomasti mutta nuo kanttaukset, voi elämän kevät, niitä tikattiin ja tikattiin, purettiin, tikattiin ja taaaaas vähän purettiin :/ Kolmen eri kaksoisneulan kanssa tappelin ( ja nyt kaikki roskikseen pääsyä odottavat kun ilmiselvästi on niiden sopimus rauennut ) et jotenkuten sain tunikan valmiiksi, hyppytikkiä löytyy mutta taitaa häiritä vain minua ( kuten äitini viisaana sanoi :) ) ja pitäähän tuo paikkansa, kukaan tuskin tulee lähempää laskemaan monenko piston välein on hyppytikki ;)

Noh, tuon pitkähkön ompelun ja ratkomisen yhdistelmän lopputulos on seuraava, ja kerrankin kunnolla hyödynsin ulkoilua sovituskuviin :)
AURINKOISTA perjantaita ja tulevaa viikonloppua kaikille :D

2 kommenttia:

  1. Koneet ovat juuri tuollaisia, kun kaikki muu sujuu niin koneet temppuilee. Ihana huppumekkonen tästä tuli ja suloinen kangas juuri tähän!

    VastaaPoista