sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Ompsun ehostusta :)

Minullahan ovat nuo lankarullat, vetoketjut, napit ynnä muut vain seikkailleet tuossa ompelupöydällä ja kauan on ajatus kytenyt että asialle on jotain tehtänä...

...kävinpä joku aika sitten isäni autotallissa vierailulla ja sieltä löytyi sopivaa tarviketta niiden lankarullien taltuttamiseen, eli vasara, saha, naulat, porakone, ruuvit, tapit ja maali kauniiseen käteen ja töihin!
Saumurilankoja varten tuli tälläinen. "Kehikko" oli valmis rakennelma johon itse kiinnitin tuon riman johon olin tuollaisia tappeja kiinnitellyt. Tässä siis jo maali päällä.
Tavislangoille taasen tälläinen miniteline, lankoja on kyllä enemmän mut aattelin tähän vaan ne "paremmat" langat eli ne jotka ei ole pahvirullissa :)
 Ja tältä näyttävät seinällä :) Ripustamisen jälkeen vasta huomasin että rima hivenen vinossa mutta mitä voi odottaa jos urakoidessa ei viivottimesta tai vatupassista ole tietoakaan, kyllähän mää ny silmämääräsesti osaan auringon häikiessä mitata ;) Hyllylle pääsi myös tavislankoja sekä peltirasia jossa osa puolista, tyhjät toisessa paikkaa.
 Vähän overall-kuvaa ompelupöydästä kun ne muutkin tilpehöörit järjestelin: takana kolme primavera peltirasiaa täytteenä vetoketjuja, kumppareita ja neppareita. Niiden edessä nappikippo. Tuo vaaleanpunainen loota sisältää mm.lankoja, tarranauhoja, neuloja, tukikankaita, tekstiilikynää...  Kuvan etualalla uskolliset työjuhtani Bernette ja Singeri <3 ( vaikkei se siltä aina tunnu ;) )
Mun Ompsu <3 ja ihana neityliini tilaa sulostuttamassa :D
Kankaatkin harvinaisen siististi kun pieni hetki sitten sain aivomutkan ja päärin pestä kaikki pesemättömät kankaat niin pääsi taasen viikkailemaan kankaita siistiin tilaan. Vielä kun ton pöydän alapuolisen tilan sais siistittyä...

6 kommenttia:

 1. Siisti ompsu on! Täällä se siivoominen jää aina mukamas ajanpuutteen vuoksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä perinteisesti sekasorto joten pakko oli todistusaineistoa kuvata ku kerranki siistinä, voi sitte haikeudella muistella ;)

   Poista
 2. Ihana ompsu ja niin siistiä, oijoi. Minulla vallitsee aina kaaos, joten en viitsi kuvailla...

  VastaaPoista
 3. Näyttääpäs ihanalta ja kiva idea tuo lankojen teline :)!

  VastaaPoista