lauantai 8. kesäkuuta 2013

\,,/ Sähkis \,,/

Kun Majapuulta tuli kuvaa tulossa olevasta sähkökitaraneuloksesta olin aivan myyty, siittähän olisi saatava samisteluvaatteet isännälle ( kitaristille ) ja neitylille ( isin kitaroiden suuuuuuri fani ;) ). Samaan syssyyn tuli myös tähtineulosta joka mielessäni heti muotoitui vaatteisiin hihoiksi, mikäs silti paremmin rock-henkeen sopisikaan kuin tähdet...

Kaavoina olivat omat muokkaukset, kankaana siis Majapuun neulokset ja kanttauksien resori Linnelin. Ja ompelu suoritettiin vähän niinkuin salaa että yllätettyä sain...
Olis ollu hieno saada sovituskuvaakin yhdessä mut ehkä ens kerralla sitten... (:
Tosiaan meinasin ensin tähänkin tähdistä hihoja mutta koin ettei kuvio pääsisi oikeuksiinsa joten suunnitelma vaihtui hupuliivariin hupparin sijasta ja tähdet matkasivat huppuun :)
 En nyt varsinaisesti tiedä mitä mieltä herra paidastaan on kun oikeastaan irti sain vain että oikeaa kokoa on... Toivottavasti johtui juuri heräämisestä ja oikeasti fanittaa paitaa lujaa ja pitää sitä aina ;)
"Move, move, Rockstar coming!"
Itse olen hyvinkin tyytyväinen molempiin ja TYKKÄÄN!
Ja vaikka päätin et tää olis niinko isin ja tyttären juttu nii kankaita olis viel vähän jäljellä,hmm....

Rattoisaa Lauantaita Kaikille :D

12 kommenttia:

 1. Kivoja vaatteita mut toi kitarakuosi näyttäis olevan suora kopio Fender Stratocasterista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits :) Valitettavasti en osaa sanoa mitä kitaraa kuosin suunnittelija käyttänyt mallina ;)

   Poista
 2. Hienot ompelukset! Jäi niin hymyilyttään tuo "move move rockstar coming" Sinulle on haaste blogissani :-)

  VastaaPoista
 3. Upeet! Toi neidin hupparimekko varsinkin on ihan huippuihana! Samasta kuosista on meidän perheelle _tulossa_ myöskin samistelu vaatteet, ihka ekat sellaiset. Hupparia suunnitelmissa joakisessa kolmessa eri värissä. :)

  VastaaPoista