sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Sienitaloja ja tähtiä auringon alla

Kun silloin aikanaan myyntiin alkoi tulla shortsihaalareita oli ajatukseni "juu ei, mähän en tollasta päälleni laita!" En siis ainottakaan ko. laista vaatepartta ole ostanut, tai sitä edes harkinnut, kunnes...

...näin tämän postauksen Made by Pitsin Piksulta, olin myyty ja heti se inspiraatio iskikin - hyllyssä hyvä määrä Mussukoiden mustapohjaista Sienitalojoustista ( hupparia varten hankittu, öö... ) joka sopisi tuollaiseksi, varsinkin oleskeluun tuolla omalla pihalla :D Joten eikun tuumasta toimeen ja kaavoja värkkäämään!
Onpas edustavan näköinen näin tasokuvassa ;)
 Eli kaavat tosiaan omat, erillinen yläosa ja alaosa. Yläosan yläreunassa leveää kumpparia kujassa ja vyötärösaumaan saumuroittin yhdistäessä ohutta kumpparia ( lisään ehkä myöhemmin leveän kumpparin tai nauhan, kun taskut täynnä voi valumista tapahtua... ). Taskut laitoin kun on kiva olla jotain jonne laittaa kännyn/avaimen/arskat/pikkutilpehöörit/tms. Taskujen reunoissa mustaa resoria Linnelistä, vihreä joustis vaihtari ja Sienitalot tosiaan Mussukoilta.

Ja nyt seuraa surkuhupaisan laadukkaita allekirjoittaneen itsensä napsimia sovituskuvia XD
Lainkaan ei huomaa kummassa taskussa avaimet on, heh.
Ja hyvin mahtuu Lumiakin mukaan menoon :)
Yhteiskuvan myötä seuraavaan tekeleeseen...
Aiemmin tein joustiksesta neitiselle lippiksen ja nyt ajattelin koittaa trikoista kääntöversiota. En tehnyt tähän vielä niitä mainitsemiani korjauksia, olisi kannattanut, mutta perin käyttökelpoinen tämäkin on :) Ja kyllä, vähän on kankaat valittu tuubihuivia silmällä pitäen.

Lippistä mahdollista pitää myös pilkut päällä :)

4 kommenttia:

 1. Tämähän on aivan ihana ja juuri sopiva sinulle! Hyvä, että ompelit tämän!

  VastaaPoista
 2. hauska hellehaalari ja nythän sellaista todellakin tarttee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja todellakin tarpeeseen tuli :)

   Poista