keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

I heart Majapuu

Otsikkokin sen jo kertoo, olen aivan ihastunut Majapuun kankaisiin, kuoseihin ja materiaaliin <3 Vaikka välillä koen ongelmaa että mihis sitä neulosta oikeen vois käyttää? Ihan mihin vaan :D Tässäpä siis muutamia parin viime kuun aikana valmistuneita neulosvaatteita, aloittaen uusimmasta. Sovituskuvia lisäilen kun niitä otettu lisää :)

Ensimmäisenä ihanasta vaaleanpunaisesta kamomillahepasta tehty haalari, omalla kaavalla, kera pitsivetoketjun Olisiko tähän nyt muunlaista edes voinut käyttää? Kangas, raitaresori ja vetokuti Majapuulta, yksivärinen resori Royal-tuotteen, vissiin...
Sitten olisi pari liivaria, huputon ja hupullinen, molemmat jonkin sortin kaavamuokkauksella koossa 80. Kankaat taasen Majapuulta ja reosit Royal-tuotteelta.
Samaista kangasta löytyy hyllystä vielä pinkkinä, mustana ja luumuna, ja niistä pitäisi tulla hupparit samistelua varten koko poppoolle... huom, pitäisi :D
Kuvassa näkyy myös Majapuun palloneuloksesta tehdyt leggarit, kaava muistaakseni ruusunpuna/-nuppu(?) koossa 80.
Ja vihdoin valmiiksi neitisen tipuliivari nii voidaan samistella :)
Ja huh, nyt on kaikki bloggaamatta olleet blogattu, olipa urakka ja varsinkin kun ei kaikkia viittinyt yhteen postaukseen läjäyttää :P Toivottavasti seuraavaan postaukseen ei ihan näin kauaa mene kuin nyt :)

Näihin kuviin ja aurinkoisiin tunnelmiin, Oikein Riemukasta Keskiviikkoa :D

2 kommenttia: