keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Kesämies kekkonen kohtaa ketun

Tai noh, ei nyt varsinaisesti kohtaa, mutta kun mukamas näppärä otsikko oli keksittävä ;)

Joillakin saattaa herätä kysymys: Mikä kumma Kesämies Kekkonen? Sehän on Saumanvara ryhmässä, yhdessä Käpysen kanssa teetetty kangas joka vitsistä lähti ( eikös ne parhaimmat aina? ), ja sitä on vielä mahdollisesti ostettavissa Käpysen verkkokaupasta. Kangas on siis aivan MAHTAVA! ja sopii erityisesti kesävaatteisiin, mutta myös muihinkin. 

Ensimmäinen ompelukseni omasta mustasta versiosta ( sitä myös oranssina, josta pitäisi tulla itselle jotain, katotaan pitääkö suunnitelmat ) oli hihaton paita siipalle Salo Volleyhin saas nähä laittaako päälleen ;) Kaavan piirtelin herran kaapista löytyvästä paidasta, hieman lisäsin pituutta. Ensin meinasin laittaa mustaa resoria mutta jotkut laittaneet limeä ja se mielestäni kivan raikas siihen joten päädyin lopulta siihen ( mitenkään ei vaikuttanut se että tuo musta oli aika lopussa ;) )
Saipa yksi kesämies oikeen arskatkin :D Ja kyllä, kaula-aukko osoittautui liian pieneksi joten kuvasta poiketen on todellisuudessa korjattu avarammaksi.
Kettuset taasen löytyvät Riemulin kettukankaasta jota tilattu, öö, keväällä? Ja kyllä, nyt vasta leikelty ekaa vaatetta, tosin sen tein jo kesäkuussa mutta nyt vasta ompelin loppuun XD Kaavan OBn Speedy Girl koossa 80, pituus koosta 86. Pakko vielä mainita et tää kangas on IHANA ja niiiiin kesäinen :)
Enkös onnistunut saamaan pääntien kanttauksen sauman eteen, jonka huomasin vasta kun langatkin päätelty, pöh. Purkamaan en ala, et katotaan koska saumaa peittämään joutuu joku rusetti tms :)
Kokeilinpa kerran tehdä itse t-paita kaavan, ja ei, ei menny niinku Strömssöössä.... No, ihan pidettävä, ja pitkäikäinen, tunika siitä tuli XD Kangas vaihtari ja resori hamstereista.
Kaipaa siis kaavantekotaitoni hiomista, ja paljon :)

Harmi ettei nyt sovituskuvia, neiti Mammulassa ja herra, noo.... Koitetaan lisäillä niitä sitten myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti