keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Salainen Vaateystävä

Rikotaanpa tämä pitkään jatkunut hiljaiselo postaamalla VIHDOINKIN Saumanvaran fb ryhmässä organisoidusta Salainen Vaateystävä tempauksesta, johon tietysti oli pakko osallistua :)

Eli siis, idea oli yksinkertainen: itse lähetätä arvalla tulleelle ystävälle vaatetta/asustetta ja itse saat vastaavasti joltain jotain itsetehtyä. Itse lähdin mukaan yhdellä, eli se ketä minut sai kaverikseen pääsi valitsemaan tekeekö neitiselleni vai minulle jotain, itse pääsin valitsemaan kahden lapsen väliltä, mutta eihän se niin menny...

Kun luin saamaani esittelykirjettä kävi hassusti, ensimmäisen lapsen kuvauksesta tuli päähän idea mutta niinpä tuli myös toisestakin kuvauksesta :O Ja kun en osannut valita kahdesta hyvästä ideasta, minun mielestäni siis ;), päädyin tekemään Salaiselleni vaatetta kaksin kappalein, molemmille jotain :)

Ensin esittelyyn pikkuiselle pojalle tehty haalari. Ilmeisesti on kovin samankaltainen kuin OBn Jumping Jack, mutta minulla ei ollut tuollaisia kaavoja vaan nämät "kehitelty" käyttäen apuna CrawllAndRoll housujen kaavoja kirjeessä mainitussa koossa (92), muut "osaset" mallailtu käyttäen apuna neitistämme. Materiaalina haalareissa oli Myllymuksujen peikkojoustis joka hamstereista hommattu aikanaan, sekä JättiRätistä hommattua trikoota ja resoria.
Meinasin ensin laittaa koristeeksi isot muovinapit mutta päädyinkin tekemään vanunapit :)
Tässäpä vielä takaa...
Perheen nuorelle neitoselle lähti tuunattu "toppimekkonen". Eli tuunattavien vaatteiden kasasta nappasin kukkatopin ja puuvillaisen tunikapaitapuseron(?), lisäksi mukaan joustokanttia ja mitä saadaan aikaiseksi? No tälläistä:
Ja takaa...
Mekkoon tuli lisäksi vielä tälläinen ideoimani ruusuke joka oli irrotettavaa mallia, sai siis kiinni muuallekin kuin vain tähän vaatteeseen :)
Ja vielä yhdessä :)
 Entäpä mitä meille tuli? Meille tuli oikein kiva mekkonen auto applikaatiolla ja pöksyt, mitä neiti heti paketin avattuani kommentoi riemunkiljahduksella "BrumBrum!!" :)
Kokokin oli erittäin passeli :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti