sunnuntai 4. elokuuta 2013

Mökkeilyä kera koneiden ja kankaiden :)

Sainpa kutsun mökkeilemään Rokkia ja Rakkautta - blogin Sonjan mökille, sivujuonena luonnollisesta ottaa mukaan koneet ja kankaat sun muut :D Pakkaaminen tapahtui tietysti niin että mielessä ei ollut mitään mitä tehdä, saati mitään leikattuna, joten nakkelin vain kankaita mukaan miettien "tuosta vois tehä sitä ja tuostä sitä ja, ja"... Arvata saattaa että mukana oli ihan liiiiiiiiiiiiiiiian paljon tavaraa xD 

Ensimmäiset pari tuntia paikalle pääsyn jälkeen meni varmaan siinä kun mietein että mitä tekisi ja selailin lehdisttä kaavoja... Ja loppujen lopuksi päädyin tekemään housuja neidille jolta kummasti vanhoissa lahkeet lyhentyneet, jännä juttu. Listalle pääsi myös Mutturalla blogissa nähty idea sekä kunnon väripläjäys.

Neidille tein siis housuja, kaava on joku OBn housukaava, en sitten tullut kirjanneeksi kaavaan sen nimeä, kokona 86 ja jokaisessa housussa kaavaa muokattu vähän tai himpun verran enemmän. Kahdet ovat joustofroteesta - sydämiä Tanyasumilta ja raitoja Majapuulta - yhdet trkoiset Selian sateenkaariraidasta ja yhdet ovat I k a s y r i n turkoosia sydänvelouria ( joka marinoitunut näköjänsä liian kauan hyllyssä kun ei enää pätkän pituus riittäny -> pitkät resorit pelastamaan :) ). Yksiväriset resorit Royal-tuotteelta ja JättiRätistä, raidallinen sekä pinkki Majapuulta.
Koitan saada näistä sovituskuvaakin jossain vaiheessa :)
 Hyllyssäni on hyvän tovin pyörinyt pala Selian Puutarhapiiloa enkä oikein ole osannut päättää mitä siitä voisi tehdä, ja kun tämän Mutturalla Annikan postauksen näin tuli idea julkeaan apinointiin, tuohonhan se sopii tosi hyvin :) Itse yhdistin sen kapearaitaisempaan trikooseen ja mustiin kantteihin, mutta oikein kiva siitä tuli niinkin. Kaveriksi tein hamstereista hommatusta pilvivelourista housut joissa Majapuun raidallista resoria. Bodyn kaavan HappySquirrel koossa 50 ja housujen kaava muokattu Kotikolon Emmiltä peräisin olevasta kaavasta.
Ja sitten vielä se väripläjäys, jossa kaavana myös HappySquirrel koossa 50 kaverina LittleHouses koossa 50. Kankaina Selian Sateenkaariraita ja Sari Ahokaisen Rainbowphant trikoot. Resorit Royal-tuotteelta ja Linnelistä.

Tälläisia siis valmistui mökkeilyn, hyvän seuran ja saunomisen lomassa :)
Oikein Mukavaa Alkavaa Viikkoa :D


ps. olkaahan kuulolla blogin lähestyvän 1v. päivän johdosta ;)
7 kommenttia:

 1. ihanat body+housu setit!! tuo puutarhapiilo sopii kyllä kivasti muiden mustavalkoisten trikoiden kanssa!

  VastaaPoista
 2. Nuo vauvasetit oli kyllä aivan ällösöpöt! <3 Kivat yhdistelmät kankaissa kummassakin.:) Ja suurkiitokset ompelu/mökkiseurasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja kiitos itsellesi kutsusta :)

   Poista
 3. Aivan ihana lukea, että tytöillä on ollut mukavaa mökillä <3

  VastaaPoista