maanantai 16. syyskuuta 2013

Kukkia siellä, kukkia täällä, Kati se istuu kukkien päällä...

Noin monia, monia, monia vuosia sitten Mammani kirjoitti onnittelukorttiini ja arvatkaapa mitä tämä tyttö silloin teki? Pamautti ulos istumaan äitinsä juuri istutettujen pelargoonien päälle, hih, silloin ei äitiäni naurattanut mutta nykyään kyllä. Ja silloin kysyttäessä miksi niin tein olin tomerana tokaissut "koska Mamma käski..." :D

Nyt en sentään kukkien päälle ole istunut mutta kukkiin kietoutunut kyllä, nimittäin vihdoinkin pääsi ommeltavaksi Ottobreltä ostettu i k a s y r i n gekkokangas. Nyt oikein harmittaa että silloin vain tämän verran hommasin, olisi pitänyt ottaa isompi pala, niin ihanaa tämä on, tunnultaan ja värimaailmaltaan. Samassa paidassa pääsi myös monien kehuma kaava kokeiluun, nimittäin Linnelin "Make It Work" monimuotoinen paitakaava. Ja voin todellakin lämpimästi suositella kaavan hankintaa!

Itse tein pitkähihaisena koossa S, ilman muokkauksia, ainoa että epähuomiossa leikkasin hihat ilman kääntövaraa niin ovat ehkä inan liian jämptit makuuni mutta muistanpahan ensi kerralla keskittyä paremmin leikkailuihin xD Ja tällä kertaa pääsette nauttimaan vain sovituskuvasta, todella huonolaatuisesta sellaisesta kun vaihteeksi napsittu itse peilin kautta... Koitan saada sellaisen pelkän paitakuvankin jahka paitaseni pyykkikorista koneen kautta takaisin kaappiini päätyy :)
Sainpa muuten samaisena päivänä kuningasidean: kokeilenpa piirrellä kuoseja! Joo, tää on hyvä idea, päässä pari kivaa ideaa ja oonhan mä ennen osannu piirtää... hmm, kuosisuunnittelija KJJ?? NOOOOOOOOT! :)
Aina ei mene niin römssöössä, muttei se haittaa, hyvät naurut sain töherryksistäni ja siksipä päätin ne "viiva plus viiva ei aina ole yhtä kuin mestariteos"-taideteokset kanssanne jakaa, sana on vapaa ja nauru sallittua :D

Riemukasta päivän jatkoa kaikille :D

2 kommenttia: