tiistai 15. lokakuuta 2013

Koukkukäsi iskee ;)

Hmm... eipä taida ennen olla ollut postausta jossa ei lainkaan ompelua, vissiin.. No kerta se on ensimmäinen hyvä olla kaikkea :)

Kuten otsikko kertoo on tuo virkkuukoukku ollut suht ahkeraan kädessä, ei siksi että meille olsin jotain tehnyt vaan sain hassun idean tehdä jotain pientä myyntiin ( tai sitten tutut voi bongata täältä tulevat lahjansa ;) ), ja onpa minulla ollut jo jonkin aikaa tarkoitus testata korien virkkausta ja tiskirättien tekoa. Netistä bongailin ohjeita/kuvia joiden perusteella sitten se oma ohjenuora muovautui :) Helppoahan tuo tekeminen oli, ainoa vaan että kyllä sormissa tuntui kun ei tosiaan vähään aikaan ole sellaista tehnyt.

Ja koitinpa oikeen ottaa hienoja tunnelmallisia kuvia, jokainen voi sitten päättää siinä onnistumisesta :D
 Nämä kermanvalkoiset on virkattu vähän jämäkämmästä trikookuteesta ( tämän voi vahvistaa yksi katkennut muovinen koukku xD ), eli pitävät hyvin muotonsa. Isomman kahvallisen sisähalkaisija on 21cm ja korkeus kahva-aukon alaosaan 15cm, kun pienen sisähalkaisija on 13cm ja korkeus 10cm.
Molemmat harmaat kahvalliset korit virkkasin pehmeästä trikookuteesta. Isompi vaaleanharmaa on sisähalkaisijaltaan 25cm ja korkeus kahva-aukon alareunaan 22cm. Pienempi tummanharmaa taasen omaa sisähalkaisijan 17,5cm ja korkeutta kahva-aukon alareunaan kertyy 12cm.
Tässäpä "tunnelmakuvaa" tiskiräteistä :)
Tiskirättejä tein neljä plus ne mitkä omaan käyttöön ( eli ne testiversiot joissa homma meni vähän strömssön vierestä ). Kaksi neuloin helmineuleella ja kaksi virkkasin eräästä kuvasta apinoidulla tyylillä, tosin omani oikeellisuudesta en ihan varma mutta toimii noinkin :) Kaikissa materiaali bambu-puuvilla-lanka, värikkäissä suhteella 50/50 kun petroolissa bambua 40% ja puuvillaa 60%.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti