perjantai 25. lokakuuta 2013

Kun kaivataan jotain pientä piristävää...

Kannattaako iltamyöhäsellä alkaa leikellä kangasta ( jota marinoitu hyllyssä kun sitä uskalla leikkoo ) kun on jokin ihme ketutus-"itsesääli"-mikälie-puuska (syytän hormoneja...)?? No tottakai kannattaa!!

Jos käytössä on Linnelin Linnean ihan <3 kaava MIW ja perin piristävä kangas, ei tuloksena voi olla muuta kuin mielen parantava tulos :D

Kaavassa punaisesta pallopaidasta tutut muokkaukset, paitti että kauluksessa vain yksi neppari ja helman resori vaihdettu kumppariin, kankaana Metsolan pallojoustis sekä Majapuun raitaresori.
Sovituskuva otettu illalla kun ei se neppari ollut vielä tietään kaulukseen löytänyt, mutta eiköhän tuosta nyt kummiski ideaa välity :)

Niin ja tänä aamuna pikaisesti surrautin neitiselle mekkosen itse tehdyn kaavan kanssa Miina&Manu-joustiksesta ( Metsolasta tämäkin ) kun neiti niiiiiin innostui kun ko. kankaan hyllystä pari päivää sitten bongasi :)
 
Olenpa taas paria ideaa kangaskuosista pyöritelly, ja ajattelinkin kysyä teiltä, että oiskos niistä mihkään, eli kannattaa ko jompaa kumpaa koittaa oikeesti ajan kanssa säätää parempaan kuosiin :) Kaikenlainen kritiikki otetaan mielellä vastaan :)

 
 

2 kommenttia: