sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Turkoosi ja punanen ne yhteen soppii :)

Meillä oli eilen illalla ohjelmassa osallistuminen koko perheen voimin siipan työkaverin tupareihin, ja siinä lauantai aamusti sain kuningasidean ja kajautin ilmoille kysymyksen neitisellemme - Haluatko uuden samanlaisen paidan tänään päälle ku äidilläkin on? ( osoitin samalla viime postauksesta tuttua pallopaitaa ) - omalla tavalla odotin tähän vastausta - eij, mehko. - mutta eiköhän sieltä kirkas ja innostunut kyllä tullut :) No eipä siinä muu auttanut kuin ryhtyä kankaita ja kaavoja kaivelemaan.

Kankaaksi valikoitui Majapuulta jo kotvanen sitten tilattu palanen turkoosia palloneulosta ja samaisen firman ihana puna-valko-raitaresori. Kaavana OBn OnTheRoad koossa 86, muokkauksina helman lisäpituus, resorit helmassa ja hihansuissa sekä tietysti jättikaulus.
Kaulukseen laitoin tällä kertaa vain yhden nepin, tosin huomasinpa vasta puettaessa että tällä materiaalilla kaula-aukko on suht piukka joten kaulus ei periaatteessa kaipaa yhtään neppiä asettuakseen nätisti... Ja sitten muutamat sovituskuvat, jotka napattu hieman ennen kun kyläilemään lähdettiin :)
Tässä kauluksen neppari auki...
...ja tässä neppari taasen kiinni, eli muodostaa näin ollessaan hyvän kaulasuojan :)
Itse tykästyin tähän paitaan oikeen kunnolla, tekisi mieli tehdä itelle samoilla yhdistelmillä, mutta ehkäpä nyt aluksi ainaski pärjään tolla punasellani ;) Taisipa neitikin tykätä kun valmista paitaa halaili sanoen "iihan" :) Ainoo mitä vähän tarvii tosta neidin paidasta fiksata on tuo kaula-aukon koko, katotaan ny saanko sitä ihan vaan saumuroinnilla tehtyä vai tarviiko tehdä kokonaan uus kaulus, aika näyttää...

Oijoi, tämä on jo 90 teksti täällä ja blogin katselukerratkin alkavat lähentyä isoja tasalukuja, lukijoitakin jo 47 ( 50 ei siis kaukana ;) ), haiskahtaakohan tämä vähän lähestyvältä arvonnalta.....

6 kommenttia:

 1. Ihana tunika pienellekin käyttäjälle, tämä täytyy ehdottomasti laittaa korvan taakse itsellekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä, ja kannattaa korvamerkitä :)

   Poista
 2. Meillä kanssa tyttö toivoo kauluksellista tunikaa kun äidilläkin on. Hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tuo kaulus ja värit ovat hurjan raikkaat! Tykkään hurjasti!

  VastaaPoista