sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Grey Season

Vaikka tällä hetkellä pidän kovasti värikkäistä kankaista ( väriä pimeyden keskelle ) olen myös perin tykästynyt noihin harmaapohjaisiin kuoseihin, ja niitä on tullut muutamia hankittua, joten tämä postaus nyt täynnä niitä :D

Itselle on valmistunut peräti kolme uutta vaatekappaletta, kaksi trikoista ja yksi velourinen. Kaikkien pohjana on ollut Linnelin MIW-kaava naisille koossa S.
 Lopettaneen Tilkkukori Designin Hurjasta kuninkaasta ( suunnitellut Leena Renko ) tuli paita/tunika jossa helmassa kapea kaksinkertainen resori, kuten pääntielläkin, hihoissa taasen pitkät "resorit" itse kankaasta.
 Linnelin Tinteistä tuli paita samalla idealla kuin edellisessä, mutta pääntielle laitoin framilonin, tosin nyt tuntuu/näyttää kuin se kaipaisi lisäksi jotain, mutta mitä....

Ja kun tiettyä tasoa pitää pitää yllä kuvissa ;)
Velourinen versio taasen valmistui I k a s y r in ihanan pehmeästä Kruunuvelourista, tässä pohjana oli MIW-tunika.
 Helmassa on kumppari, hihansuissa resorit ja sitten tein "jättikauluksen" ilman sitä resoriosuutta.
Tämä oli myös valintani päälle SaVan 1v. hippalointiin Tampereelle, joka nyt eilen olikin. Kävimme myös tutustumassa/ostoksilla Poppanavakassa ja Triteksillä, sekä itse juhlapaikalle tuli Selian Riikka pitämään pientä myyntipistettä osaksi iltaa. Ihme kyllä ostelin hyvin kohtuullisesti, vähän villaa, pikkuisen resoria ja sitten Selian Kaverukset(?) joustocollegea palanen, jota en muuten olisi ostanut mutta kun nyt livenä näin niin johan kolahti :D
Nimikylttini tein paitaan sopivaksi, vetskarikorun, joka ihan MAHTAVA, sain pikkujoululahjasta ja illan aikana oli pieni "savaveivi" ja jokainen ompeli käsin jonkin laisen heijastimen :)
EDIT: Ja heti sunnuntaina, eli tämän kirjoituksen julkaisun jälkeen muotoutui collegesta tulokkaalle haalari koossa n.56 ja pari pipoa parille pojalle :)
Mikäli oikein muistan oli pohjana OBn kirahvi-haalarin kaava... Resori ostettu Linnelistä ja huppu vuoritettu tenceljoustiksella.
Molemmissa vuorina turkoosi fleece ja kulmissa pikkuiset heijastinnauhan palaset.
 
Toki myös neitimme sai osansa tästä harmaudesta ;) Nimittäin PaaPiilta ostettua Marjanallea raaskein leikeillä, ja siittä tuli pussihelmainen tunika jonka hihansuissa myös kumpparit ja pääntiellä framilon, perin simppeliä koska noin kaunis kangas ei kaipaa mitään ylimääräistä kaverikseen :) Pohjana OnTheRoad kaava koossa 86.

Näihin kuviin, oikein leppoisaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa :D

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania vaatteita olet ommellut ja me tykkäämme samantyyppisistä kankaista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja allekirjoitan tuon samanlaisita tykkäämisenkin :)

      Poista