sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Isäinpäiväksi jotain pientä

Tuota, tuota, tiedättekö sen kun päässä idea on toooosi hyvä ja ihan mahtava, mutta toteutettuna, noh, ei ihan sitä mitä piti? Nyt pääsi käymään niin :D

Omasta mielestä toalettilaukku Naisten Päivä kankaasta siipalle oli ihan mahtava ja eihän se voisi epäonnistua, eihän ;) Kankaiden leikkelyyn asti kaikki meni hyvin, mutta ompelu ja toteutus takkusivat aika rankasti... En nyt lähde erittelemän mitkä kaikki meni päin peetä, mutta tiivistän sen tähän: seuraavan kerran kun teet tämänkaltaista pussukkaa, LUE OHJEET, jostain! Helpottaisi kummasti, ja tietysti sekin ettei soveltaen hääräisi, heh. Anyways, ihan käyttökelpoinen siitä tuli, kosteutta pitävä vuori ja kaikkea, hivenen irstas?, ehkä, mutta toimi ainakin "lahjapaperina" perin hyvin :)
 Muita lahjoja olivat: Mussukoilta tilatut mustat Superisi-boxerit, musta trikoopipo ( jollaista oli jo jonkun aikaa pyydelty ) sekä kaksi neidin tekemää korttia, toinen perhekerhossa toinen kotona. Näistäkin oli kuvat mutta jostain syystä ne ovat nyt käyttökelvottomia, kuvia ei näy tms. mutta koitan saada uudestaan kuvattua josain kohtaan ja laitettua sitten tänne :)

EDIT: Tässäpä ne kortit :)
 

3 kommenttia:

 1. No ehkä tää hiukan irstas on... :D :))

  VastaaPoista
 2. onks tota naistenpäiväkangasta muuten olemassa trikoona? Mietein et tulis siistit liivinsuojat :D (törmäsin sun blogiin kun etin pipo-ohjetta :p)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä onko ollu sillo aikanaan trikoona, mut nykyään myynnissä vaan puuvillana :)

   Poista