sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Ompelua ajalta joltain :)

Neidillä on nyt vaihe ettei päälle voi laittaa yökkäriä, vaan sen on oltava "piama" ( =pyjama ), onneksi vanhat kelpaavat kun niitä sanoo pyjamiksi, mutta olihan neidin nyt saatava ihan virallisiakin piamoita :)

Kaavana tässä OnTheRoad koossa 86, lisäsin neppilistan eteen kun pääaukko on suht tiukka. Alaosa tehty taasen Ruusunpuna kaavalla, koko 86. Paidan kangas kanssaompelijalta, nepparit sekä yksivärinen trikoo JättiRätistä.
Neppilista ei hirmu läheistä tarkastelua kestä, mutta ollakseen yökkärissä ja allekirjoittaneen ensimmäinen! on se hyväksyttävää laatua, ja kummiskin toimiva :) Ja taisi tulla setistä liia hieno, kun isi joka kerta kysyy kun iltapesulta tullaan tämä päällä, et "eikös teen pitäny käydä yökkäri laittaas..?" ;) Olen myös tehnyt toisenkin omasta vanhasta pyjamasta, mutta siitä ei nyt kuvaa, katsotaan josko sen tänne josain vaiheessa saisin...

Onpa meidän tulokkaallekin jotain lisää tehty, nimittäin Pöllö-setti.
Ideana oli että näitä voisi käyttää samanaikaisesti, noh, kuten kuvasta näkyy ovat kooltaan hieman eri kaliiperia :D Body on tehty Bert-kaavalla koossa 56 vissiin ( muistin sen kyllä olleen 50 ) ja haalari koossa 50. Vaikka haalarissa, OB Crawler, on kaksi nepparia jolla saa säätövaraa, on body siltikin pidempi mitä haalari, väliäkö silti tuolla, käyttöön pääsevät siltikin :) Pöllö on applikoitu joustiksesta, siivet ja nokka velouria, silmät taasen puuvillaa ja mustat osat väritetty niihin kangastussilla. Haalarien pöllöjoustis ostettu Royal-tuotteelta, raitatrikoo Linnelistä kuten myös molemmissa käytetty turkoosi resori. Bodyn nepit JättiRätistä ja haalarin FBn Hamstereista.

EDIT: Pitipä jo varsinaisena julkaisuajankohtana esitellä tässä myös neitiselle Käpysen sokerikallosta tehty tunika jättikauluksella mutta tuolloin oli pieniä teknisiä ongelmia... Mutta tässä olisi kuvaa nyt :) Pohjana taisi olla OnTheRoad-kaava koossa 86.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti