sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Tinttejä lahjusteluun

Noniin, ja sitten aloitetaan blogihiljaisuuden rikkominen! Hiljaisuus ei kumma kyllä ole johtunut siitä etteikö olisi ollut mitään esiteltävää vaan siitä että meillä oli pieni tietokoneenvaihtoprojekti ( joka kyllä vieläkin vähän vaiheessa ohjelmistojen osalta mutten enää jaksanut ootella valmistumista xD ). Mutta aloitetaanpa sitten...

Halusinpa erästä aivan ihanaa kanssaompelijaa kiittää, ja samalla heitä uuteen kotiin muuttemisesta muistaa, joten lahjakoriahan sitä oli kasattava :)

Koriin perheen äidille tuli omalla kaavalla tehty nipsukukkaro/penaali Linnelistä hommatusta Tinttitrikoosta ( Linnelin ja Majapuun teettämä, Elina Vahesalon suunnittelema ). Laitoin trikooseen paksuhkoa tukikangasta, vuoriksi tuli kukkakuvioista puuvillaa omista kätköistä ja tosiaan tuo sulkija on 16cm. Tätäkään ei saatu "kunnialla" valmiiksi, nimittäin viimeisellä! pihtien painalluksella onnistuin tekemään pienen jäljen kehykseen :( Mutta onneksi, onneksi se oli pieni ja sen sai "hiottua" sileäksi, sekä se jää sulkijan sisäpuolelle, loppu huvin :)
 Mukaan koriin ( itse virkattu ) pääsi myös tuikkivia kolmessa eri värissä, perheen pikkuisille tikkarit sekä liukuvärjätystä bambulangasta ( 50% bambu, 50% puuvilla ) neulottu tiskirätti.
Tässäpä koko komeus vielä paketoituna :) 

Sainpa tuossa kuun alussa myös inspiksen organisoida ompsua, auttoiko se mitään? jaa-a :D Mutta tässäpä kuvat ennen ja jälkeen :)
Before...
..and after.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti