maanantai 23. joulukuuta 2013

Sitä sun tätä ja jotakin jouluun

Hippasen tuli taas taukoa viime julkaisuun, mutta eipä sitä julkaistavaakaan niin hirveästi ole ollut, siitäpä syystä nyt vuorossa tälläinen hivenen sekametelisoppa :D

Aloitetaan esittelemällä aarre lapsuusajoilta joka olikin tallessa vaikka jo kuvittelin kaatopaikalle joutuneen, tällä se ompelu-ura siis aloitettu:

Vielä oikeen kokoset patterit kaupasta niin pääsee testaan vieläkö singerin henki pihisee :D
Tilkkusia on tullut ommeltua kestolapuiksi, neitiselle naaman pyyhintään, itselle naaman (meikin, kun joskus sitä naamaan eksyy) putseukseen. Ja tässä kuvaa osasta:
Ja sitten ei ompelua, mää neuloin housut!! Mutturalla-blogissa olleen ompeluksen pohjalta intouduin etsimään tälläisten housujen ohjeen netistä, tosin jossain meni metsään, käytin ohjeen lankaa, ohjeen silmukkamääriä ja noudatin muutenkin ohjetta tarkalleen, ja siltikin kun piti tulla kokoa 50/56 oli tulossa pökät jotka olisivat olleet neidillekin liian isot xD Eikun purkuun ja omasta päästä silmukkamääriä ja sovellusta, ja ihan kivat (jopa ehkä haettua kokoa) niistä tuli :) Seuraavaksi neidille omat :D
Naama siis takana.
Lahkeet suht pitkät, lissävät käyttöikää.
Loppuun neitisen joulumekko. Neiti sai itse valita kahdesta Verson Puodin kankaasta, ruskea paratiisi tai sydämellinen, ja paratiisin hän välitsi. Pohjana oli On the Road paitakaava ja ihan simppeliä mekkoa haettiin, tosin vlmistumisen jälkeen oli helmaan haettava polvekenauhaa kun tuntui kaipaavan jotain... Kaveriksi tein EKn punaisesta trikoosta kaksihiippaisen tonttulakin :)
Sovituskuvaa sitten jolun jälkeen :)
Joululahjapostaus sitten ja joulun jälkeen :)

Oikein riemukasta ja rauhallista joulua kaikille :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti