perjantai 31. tammikuuta 2014

Käpyjä ja helistimiä

Neitinen on aikas monta kertaa tuonut äitille kangashyllystä erään kankaan ja vienosti esittänyt toiveen: "Äiti, ompee, mekko". Noh, saihan tämä äiti aikaiseksi sitten lopulta toteuttaa tyttösen toiveen :)

eli kangas oli Käpysen Käpynen joustis, alkuperäisessä värissään, ja sitä pääsi reunustamaan tummanruskea resori Linnelistä. Kaavana Lil'Darling muokattuna mekoksi koossa 86.
 Ja tässä esitellään tulokkaalle hankittua turvakaukaloa, ja on muuten ollut ahkerassa käytössä neidin BabyBornilla :D

Ja kun tulokas nyt talvikeleihin saapumassa, päätin tehdä kaukaloon kaukalopussin eräässä blogissa olleella ohjeella, joka luonnollisesti ei enää koneen linkkivalikoimassa ole... Alunperin ostin ruskean helistintikin Metsolasta neidin takkiin, vuosi sitten (köh, köh), ja kannattiko marinoida? Ei, ei nimittäin riittänyt siihen enään, mutta eipä tuo vahinko nyt suuri ollut, tulihan siittä aikast ihana kaukalopussi <3
Sisäkankaana paksu keltainen fleece paikallisesta, kuten myös vetska, nyöri ja stoppari. Niin ja selkämyksessähän on aukot turvavaljaille. 

Se on vielä sanottava että ko. yhdistelmä, varsinkin jalkopääsaumassa jossa tikki*2 + fleece*2, oli koneille aika paha pala purtavaksi, mutta neljä tuntia, kiristyneitä hermoja ja hikeä sekä tuskaa myöhemmin sai ylpeänä ihastella lopputulosta :) Ja nyt ei tarvi pikkuista ihan niin hirveästi topata kun liikenteeseen lähdetään.

2 kommenttia:

  1. Oi miten suloinen kaukalopussi, ja varmasti lämmin! Paljon kivempi tämmöiseen on vauvaa kääriä, kuin tylsään kaupan harmaaseen :)

    VastaaPoista