torstai 2. tammikuuta 2014

Pehmeää ja lämpöistä villaa

Kun Majapuu vilautteli kuvia tulevista merinovilloistaan tuli nallen kohdalla ajatus "pakko saada ja siittä tehtävä tulokkaalle ja neitiselle". Ja monihan tietää kuinka hätäseen villojen eka satsi myytiin, meillä oli onneksi vikkeläsorminen tilaaja kimppaa Majapuulle hoitamassa niin omat nalleni sain jo silloin. Mutta entäs se toteutus? Köh, köh, se että sain edes pestyä vei hyvän tovin ja siittä vielä ompeluunkin meni aikaa xD Vaikka aikansa se otti, nyt on nalleset muotoutuneet ihanan lämpimiksi vaatteiksi <3

Neitiselle tein pitkän mallisen paidan, pohjana On the Road koossa 86. Nalleista riitti etu- ja takakappaleeseen, hihat, kanttaus ja helman "resori" taasen tehty Myllymuksujen mustasta merinointerlockista.
Hihansuihin laitoin "resorit" nallevillasta kun mielestäni niistä olisi muuten tullut tylsät tms... (:

Tulokkaalle taasen tein haalarin, koko varmaan noin 56/62. Kaavana oli OBn Villikko koossa 56, muokkauksena vetska ja resorit hihoihin ja lahkeisiin. Resorit ja kanttaus merinointerlockia. Valmiina kun katsoo niin musta vetokuti ois ehkä ollu parempi mutta ei tuo vaaleakaan paha ole, kotona nyt ei ollut mustaa juuri sillä hetkellä ku piti ommella ( ajankohta molemmissa oli muuten virallisesti viime vuoden puolella ).
Vielä olisi villoja jotka odottavat ompeluaan, toiset odottaneet jo vuodesta 2012, kröhöm, mutta eihän tässä kiirekään ole ku ei ne pakkasetkaan ole vielä alkanut ;)

tämän postauksen myötä, Oikein Ihanaa Alkanutta Vuotta 2014 :D


ps. olkaahan kuulolla, seuraava postaus nro 100, blogilla katseluja yli 10000 ja lukijoitakin melkeest 50, eli arvonnan paikka sanon ma :D Jahka keksin kivaa palkintoa niin pyöräytetään kisailu käyntiin :)

4 kommenttia:

 1. Ihanat villatamineet. Etenkin tuo pieni haalari on niin söpö :) Minulla odottelee vielä nallevillat kaapissa inspiraatiota. Taitaa tulla kesä ennen kuin ovat ommeltuina :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos, tyytyväinen olen itsekkin :)
  Ja veikkaan et noi mun vuoden -12 villat odottelee sitä inspistä vielä kesälläkin xD

  VastaaPoista
 3. voi miten ihanat villaiset vaatteet <3

  VastaaPoista