perjantai 31. tammikuuta 2014

Vaippapaippapapatititaa :D

Olen tehnyt päätöksen, aion ottaa uusinta yrityksen kestoilun kanssa, neidin kanssa niin piti alusta alkaen, muta kuinkas kävikään... Mitään paineita en tästä ole silti ottanut, joko se lähtee heti alusta alkaen sujumaan tai sitten vaikka osakestoiluna tai ehkäpä kestoillaan vasta kun maitokakkavaihe ohitettu, ken tietää :) Tällä kertaa ajattelin myös aloittaa sisävaippa+kuori-kombolla, ovathan kummiskin ihan pikkuiselle mukavampia :)

Ja jos aikoo kestoilla tarvitaan vaippoja, mikä hyvä syy tuhota pienmpia (ja isompiakin) kangaspaloja! Otin myös projektiksi testata eri kaavoja, katsoa mikä niistä meille hyvä ja tehdä sillä sitten jatkossa lisää vaippoja (tai sen tyylisiä). Luonnollisesti tehdyissä vaipoissa mukana myös omia sovelluksia ;)

 Tässäpä kokonaisuudessaan sisävaipattimet jotka tehtynä jo :)
 Kolme tuunattua (joustiksella päällystettyä) ImseVimsen flanellettia(vaimikäsenytoli)...
 Kaksi kiinteällä imulla varustettua läpällistä vaippaa, vas. swaddle-kaavalla ja oik. Tiris-kaavalla, läppä neppikiinnitteinen. Kokoelmakuvan peikkovaippa ja kiinteälläimulla.
 Tiris sisäpuolelta läppä kiinnitettynä.
 Kuvassa yläoikealla olleet neljä sisätäyttövaippaa, kaavoina netti-nöttönen, muokattu netti-nöttönen sekä Fattycakes.
 Ja tokihan neitisellekin oli pari vaippaa tehtävä :D Apina sisätäyttö Myllymuksujen kaavalla, Sydänkuvioinen fattycakesilla tehty sisätäyttö ja leppis vuotosuojallinen pul-tasku Myllymuksujen kaavalla.
 Ja vähän kuvaa sisäpuolelta.
Ja olen "rohkeasti" päätynyt kokeilemaan villiksiä kuorina, tulokkaalle ja neidille, joten parithan niitä oli tehtävä (vielä parit tulossa kuten imujakin xD), nyt vaan pitäis vielä pestä ja lanoliinittaa ne, vapaaehtoisia..? ;)
Loppuun kuva pul-taskuista (kokoa S) jotka tein Myllymuksujen kaavalla neitiä odottaessani :)

Seuraavana listalla olisi noitten pikkuisten imujen ompelu sekä kestositeitäkin pitäisi tehdä urakalla... Mutta tästä on nyt jatkaa kun alkuun on päästy :D

ps. on muuten ihan kaamean laatuisia kuvia :D aika vaihtaa kameraa..? tai hommata kunnon kuvankäsittelyohjelma xD

6 kommenttia:

 1. no mutta vouu mikä vaippa ja villahousu määrä! hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäi vähän vaihde päälle ku alkuun pääsi ;) Ja kiitos :)

   Poista
 2. Voi ku olis vielä vaipatettava <3. Voit testata mun sivutarrallisen vaipan kaavaa sitten, kun vauva on isompi. Kaava on L-koossa. Löytyy täältä: http://paapuuri.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia kaavavinkistä, taidanpa laittaa hetikohtapian testaukseen neitimme kanssa, jolle ainakin jotkin L-kokoiset menevät vielä :)

  VastaaPoista