maanantai 10. helmikuuta 2014

Viimeksi valmistuneet...

Tässäpä tulee sitten ne jotka sillon keskiviikkona oli tarkoitus bloggailla kun olivat maanantain ja tiistain aikana valmistuneet :)

Ensin vähän pienikokoisisa imuja niihin pikkuisiin vaippoihin. Materiaaleina joustista, vanhoja pyyhkeitä, bambuhamppufleeceä, hamppufleeceä ja mikrokuitufroteeta. Malleina taittoimut, tiimat ja pötköt, toiset vielä etupainotteisinakin. Osassa ei meinannut saumurille löytyä sopivia säätöjä mutta eipä tuo haittaa kun vaippojen sisällä ovat ja omassa käytössä.
 Taittoimujen kokoon otin vähän osviittaa pötköimuista, ja tikkauksiakin tein taittelua helpottamaan. Pötköjen kokoon osviittaa otettu vaippailmiö-kirjasta ja tiimat tehty Tiris-ensivaipan lisäimuläpän mukaan.
Ja tässäpä vaipanvaihtopisteemme varustehylly, ylhäällä sisävaipat ja kertsit (on nuo villikset vielä lanoliinittamatta kun sekin piti sillon keskiviikkona tehdä), ja kuten sanottu jo aiemmin en aio kestoilusta paineita ottaa, mennään sillä mikä hyvältä tuntuu :) Toisella hyllyllä ne neidin odotusaikana tehdyt pul-tarkut ja harsot + näpsyt, alinna pukluharsot ja tollaset kertis vaihtoalustat. Pinnasängyn päällä on sellainen tukeva hoitoalusta.

Sainpa viimeisteltyä merinointerlock (Myllymuksuilta hankittua) pöksytkin viimein ja yhdet hahtuvahopusut neulottua, vielä kun tosiaan saisin kaikki pöksyt (aiemmin valmistuneet ja nämät) niin pääsisi kestoilua testailemaan paremminkin :)
Haarakiilaosio ruskeissa kaksinkertainen ja ommeltu niin että saumat sisällä.

EDIT: tässäpä pari sovituskuvaa villiksistä ja vaipasta :)
 
Pitihän sitä omaakin kestoilua "laajentaa", eli tein muutaman jälkivuotositeen, uloinna Pul ja sisäpintana flanellia ja joustista, imuina mikrokuitufroteeta, bambua ja hamppua, vaihtelevilla kompoilla. Ja on se vaan niin paljon käyttäjäystävällisempää käyttää näitä kuin kertsejä, näitä, ja taviksia, olisi siis tehtävä lisää...
Kaavan tulostelin kestovaippainfon sivuilta.


ja ARVONTAA ei sovi unohtaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti