maanantai 31. maaliskuuta 2014

Ja niin pikkumies nimen sai...

On pitänyt tämäkin postaus tehdä jo viikko sitten mutta kun oli pieniä teknisiä ongelmia kuvien siirrossa xD
Mutta siis, 22.3. meillä juhlittiin ristiäisiä lähisuvun kesken. Suureellinen visionihan oli tehdä niin vaatteet kuin tarjottavat itse, pari päivää ennen h-hetkeä, ja kuka arvaa kuin kävi? Jep, oikein arvasit, ei mennyt kuten Strömssöössä... Oma mekko = täys katastrofi, ufokoppaan lens, neidin mekko = kämmi kävi enkä jaksanut purkaa ja pojun vaatteet = liivin sain tehtyä, housut jäi. Eli itelle päälle kaapista se mekko joka mahtu ja neidille haettiin kaupasta nätti mekko, vähän se äitin ylpeys kolauksen sai mut mitäs ei alottanu ajoissa ;)

Tarjottavien suhteen kävi huomattavasti parempi tuuri, kaikki sain tehtyä mitä aioinkin ja KAIKKI ONNISTUI!!!! Jopa kakkukoriste, JES! Tässäpä siitä kuvatodisteita :)
Tarkkaan kun katsoo, näkee taustalla liivin jonka pojulle tein, siitä kun ei omaa kuvaansa ole otettu...
 Ja siinäpä näkyy tuo valtion salaisuus ;) eli nimi joka paljastui vasta kun pappi sen lausui, kiva oli seurata kuinka vieraat oikein skarppasivat kun pappi mainitsi että seuraavaksi se kohta jota kaikki odottaneet :) Ja oli muuten oikeen mukava pappi muutenkin.
 Tässä kakkukoriste jonka muotoilumarsipaanista väsäilin ristiäisiä edeltävänä iltana. hieman vaati soveltelua kun käytettävät värit oli vihreä, keltainen, ruskea, valkoinen, sininen ja punainen, muotoiluvälineinä kädet ja lusikka, joten siihen nähden olen ihan tosi ylpeä aikaansaannoksestani, ensimmäinen sellainen vieläpä :) Kakussa ollut nimi ja muotoilumarsipaanista väsätty.
Kuvaa kastepöydästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti