keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Minikokoiselle

Onpa tuolle meidän tulokkaallekin tullut ommeltua, itse asiassa jo jokin aika sitten mutta bloggaamatta jäivät viime kerralla joten tässäpä nyt niitä :)

Muutama setti, jossa body & housut, on tullut tehtyä noin koossa 50 ja 56. Kaavoina olleet OBn bodyt Bert ja Kisuliini, housuissa OBn Little Feet (vai olikos se Sweet Feet..? tarviipa muistaa tarkistaa), jonka havaitsin vähän turhan pieneksi jalkaterällisenä koossa 50, tosin jos niitä olisi tullut tehtyä jo odotusaikana olisi pojulle ollut heti sopivan kokoisia pöksyjä :D
 Tässä Bertbody, jossa neppi siirretty olkapäälle, pupukangas MelliEco Designista ostettua ihanaa luomupuuvillatrikoota <3 ja yksivärinen on JättiRätistä ostettua interlockia, sillä myös kantattu body.
Tässä kuvassa värit lähempänä oikeita mitä ylemmässä :)
 Tässäkin Bert kaavana ja nepit edessä kuten kuuluukin, tosin neppilistaa lyhennetty (ehkä vähän liikaakin, tai sitten ei..). Housut samat mitä yllä, jalkaterät vaan vaihdettu resoriin.
"mää tässä tapittelen samalla ku äiti häirittee kameralla.."
Kangas jo lopettaneen kangaskaupan teettämää, kanssaompelijalta ostettu, yksivärinen frotee vaihtarina tullut ja luonnonvalkoinen kanttauksissa käytetty jersey JättiRätistä.
Tässäpä ihanaa PaaPiin Siiriä ja Myyryä harmaana, kanssaompelijalta tullut vaihtarina, kantattu mustalla ihanan pehmeällä trikoolla (oiskohan peräisin JättiRätistä..). Kaavaa muokattu niin että nepparit laitettu raglansaumaan. Housut edelleen samalla kaavalla kuin yllä, erona lahkeiden ja vyötärön pitkät resorit käyttöikää lisäämääm :) Ja myönnettäköön että body oli tarkoitus kantata samalla keltaisella resorilla mutten sitä sitten muistanut vasta kun oli kanttaukset viime senteillä menossa xD Raitakangas ja kanssaompelijalta.
 Tässäpä taasen mansikoilla hamstereista ostettu, huolella hyllyssä marinoitu helistinkangas ommeltuna haalariksi/unipuvuksi.  Kantattu ruskealla trikoolla ja tikattu keltaisella langalla. Kaavana Elephant jotain OBsta, koossa 50, hivenen lisäsin niska-selkä mittaan pituutta mutta silti tuosta aikast jämpti tuli.
Kyllähän tämmönen päällä makosiia unia nukkuu :D

Eräs ystäväni sai neljä päivää ennen minua ja perheenlisäystä, pikkuinen poika sinnekin syntyi, niin kyllähän sinne pientä lahjusta oli tehtävä :) Ja päätin sitten turvauta perinteiseen ja turvalliseen lahjaan: pipo+tumppu+tuttinauha settiin, koitinpa valita vielä suht neutraalia tms. Kaava=summissa leikelty, ja käännettävää mallia ovat pipo ja tumput.
Toinen puoli ruskeaa tähteä, kangas hamsuista hankittua.
Toinen krokoa,  kangas saatu lahjana kanssaompelijalta.
Tuttinauha on tuollainen ei-ommeltu-versio, eli kam-neppejä hyväksikäyttäen kasattu :) Samaten siihen sopii niin nuppi- kuin rengastutit ja voipa sitä lelunauhanakin käyttää kun päähän muodostuu lenksu nepillä, siinä siis tuo muovirinkulakin oleilee (selkeät selitykset ry esittäytyy).
Vähän lähikuvaa tukemaan selitystä :)

 4 kommenttia: