maanantai 31. maaliskuuta 2014

Pienesti on hyvä aloittaa :)

Ajatusta olen jo jonkin aikaa pyöritellyt, tai itseasiassa jo aikast kauankin, että voisihan sitä kokeilla vähän jotain käsitöitään myydä :) 

Ja siittä se ompeleminen sillä kertaa lähti, jolloin neulan alta tämmöisiä valmistui:
 Kestorättejä, koko n. 20*22cm, suurin osa kuosikangas+yksivärinen, osa kaksinkertaista kuosikangasta. Materiaalina joustofrotee. Ja hienot mitkälietuotemansetitkin askartelin :D
Jatkopaloja bodeihin, sopivat ainakin kotona kokeiltuihin Tutan, H&M:n ja Lindexin. Nepparien halk. 9,5mm ja takuuta ei voi antaa etteikö nikkeliä olisi, Kiinanihmeitä kun ovat :)

Ja pakkohan sitä oli itsekin pinni/pompula-askartelua itsekin kokeiltava:
Pompuloissa päällystettyjä halk. 27mm nappeja ja pinneissä pitsistä askarreltuja kukkia, paitsi v.pun. valmiskukkia.
 Eli tälläisen lajitelman otin mukaani kun eräälle livekirpulle jossa olin myymässä neidin vanhoja vaatteita viime viikonloppuna. Menekki oli hyvin pientä, mutta tästä on suunta vaan ylöspäin, eikö je? :D
Ja pakkohan sitä hinnastot oli väkrätä ;)

Ja jos joku kysyy itseltään aionkos sääntöjen mukaan mennä? Niin vastaus on kyllä, tulot tullaan ilmoittamaan verottajalle, ja y-tunnuskin löytyy. Nimikin löytyisi mutta se paljastettakoon sitten jos ja kun sen saan rekisteröityä :) Sen verran voin paljastaa että Alinalle se ei ole kun sillä nimellä löytyy toinenkin blogi niin en sitten viitsi sitä ottaa, mutta blogi kyllä jatkaa sillä nimellä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti