perjantai 23. toukokuuta 2014

Joskus se hiljaiselokin on rikottava ;)

Huh, huh, "hieman" on aikaa vierähtänyt viime kerrasta ja silloin jäätiin ihmettelemään mistä sitä nyt alotettiin, joten jatkakaamme siitä:

Nyt se on niin täysin virallista kuin voi, mulla on toiminimi :D
VILJAMIINA

Tästä en voi kunniaa ottaa itse, vaan tämän perin kauniin (ja osuvan) nimen kehitteli/vinkkasi kanssaompelija, isosti kiitosta siis hänelle <3

Seuraavaksi, tai tässä jossain kohtaa kun aika sallii, pitäisi kehitellä myyntisivu naamakirjaan, vielä myyntiä tapahtunut "kirppujen" kautta. Valikoimaan olen suunnitellut seuraavaa: kestorättejä, kestositeitä, rinnanlämmittimiä, kestohedelmäpusseja, kestovanulappuja, pinnejä ja ponskareita, ehkä jotain pussukoitakin (nipsulla ja vetokutilla), kenties vielä jotain pientä... Kaikki tosin riippuvaista siitä kuinka saa tehtyä, kun alussa ainakin ajattelin mennä pelkillä varastotuotteilla, kerta en pysty lupaamaan nopeita toimitusaikoja... nyt olisi kiva kuulla mielipiteitä, mitäs sanot? :D 

Niin ja merkkejäkin pitäisi tilailla... (:

loppuun parit kuvat jo myydyistä kestoräteistä :)

ps. kyllä, minulla on y-tunnus, myynneistä annan kuitin, kirjanpitoa pidän ja tulot ilmoitan verottajalle :)

7 kommenttia:

 1. Onnea uudelle yritykselle :) Me ollaankin jo kauppoja tehty ja kovin olen ollut rätteihin tyytyväinen :) Ehdotuksena olisi vielä kestovaippojen imuja jollain ihanalla kuosilla. Niillä ainakin on kova kysyntä ;)
  Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuulla että tyytyväinen ollut :)
   Tarviipa ruveta miettimään millainen imu olisi hyvä, se omamalli :)

   Poista
 2. Onnea yrittäjyydelle! Joko olet ehtinyt avata myyntisivut FB:ssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos :)
   En vielä, elättelen toivetta että kesäkuun loppuun mennessä, mutta luvata en uskalla. On niin riippuvaista tuosta ompeluajasta, kuinka saa tuotteita tehtyä.

   Poista