perjantai 23. toukokuuta 2014

Vaattehia melkeest koko perheelle

Seuraavaksi esiteltävät vaattehet ovat valmistuneet hiljaiselon eri kohdissa, käytössä ovat siis jo kaikki olleet, tässäpä ne olkaatten hyvät:
 Tyllihame tyllinauhasta, vuorikankaasta ja resorista, ommeltu tyyliin mutkat suoriksi ja ei-niin-oppikirjan-mukaan, kyllä se sitli rinsessaleikkeihin kelpasi :D
 Kelien lämmettyä tarvittiin ohuempaa pipoa, joten omalla kaavalla raitatrikoosta pipo kera silityskalvosta leikattujen kukkasten.
Eräällä EK-reissulla sai neiti valita itse kankaan ja päättää mitä siitä tehdään, omppukangas valikoitui ja mekko siittä piti saaha. Vähän summamutikassa leikelty ja kiva tuli, helmakin liehuu mukavasti :)
Tulipa käytyä Majapuun avoimilla ovilla jolloin neitimme valitsi itselleen paitakankaan, leggarien kangas ostettu taasen Linnelistä. Paidan pohjan OBn Owl Princess, leggarit ruusunpunalla, koko n.92.
Kankaiden Yönä arpaonni suosi ja voitin Linottelta valitsemaani kangasta, valinnan suoritti neiti ja toive oli, yllätys, yllätys, mekko :D Summissa leikelty ja ekat röyhelöhihat tms. Helma viimeistelty rullapäärmeellä. Hitusen tarvii kädenteitä pienentää, mutta muuten oli hyvä.
 Isäntä esitti toiveen mustista collareista joissa valkonen tähti pohkeessa ja sivussa pussitaskut. Ja kiltisti toteutin toiveen :) Kaavana omat kaavat, kai niin voi jo sanoa kun ovat tulosta monesta muokkauksesta jonka pohjana oli jotkut SKn kaavat...
 Itselle imetyspaita Royal-tuotteelta ostetusta riemukukasta ja oliivinvärisestä trikoosta. Kaavana Linnelin MIW koossa M.
Loppuun oikeen kunnon zero waste-mekko, roskiin pääty ainoastaan ne suirot jotka saumuri leikkasi rullapäärmätessä tahi takasaumaa ommellessa. Eli ostin EKn palalaarista palan kukkatrikoota, ompelin yläreunaan kumilanka alalankana rypytyksiä, ylä- ja alareunaan rullapäärme ja taakse sauma. Rypytysalue loppuu rinnan alle ja mekon helma tulee nilkan kohdille. Sovituskuvaa ei valitettavasti tarjolla kun itse en saanut sellaista otettua, kiva on kyllä päällä :)

Anteeksi lyhyet ja ytimekkäät selostukset mutta paljon blogattavaa ja vähän aikaa :D

Aurinkoista Perjantaita :)

1 kommentti:

  1. Tosi kivoja vaatteita . :) Erityisesti tykkään tuosta vikasta mekosta, palalaareista tekee joskus todellisia löytöjä.

    VastaaPoista