perjantai 27. kesäkuuta 2014

Oman kaavan luontia...

Olipa monta vaippaa joissa kaikissa oli jokin hyvä ominaisuus/piirre. Otin nämä minun mielestä parhaimmat ominaisuudet ja päätin läntätä ne yhteen vaippaan...

Ja niin sai alkunsa se oma vaippakaava jonka istuvuus pojulle on ihan omaa luokkaansa <3

Ensimmäinen testiversio:
 Päällikankaana aaltovelour, sisäpintana tenceljoustis (Kestovaippakaupasta) ja kiinnityksenä kam-nepit, lisäsäätönepillä, koko sellanen M.
 Kaveriksi neppitaitto jonka kaava piirretty kuvan perusteella. 1krs joustista ja 1krs hamppufleeceä, ohuehko mutta imevä.
 Kuvassa neppitaitto vaipassa.
 Ja pari sovituskuvaa :)
 Ensimmäisen jälkeen tein kaavaan parit hienosäädöt, sen verran "hienot" ettei niitä pahemmin erota kuvista muttakyllä ne siellä on ja vaikuttivat istuvuuteenkin parantavasti :)
 Eli Verson Puodin ruskeasta hurmurijoustiksesta päällipuoli ja  sisäpintana Myllymuksuilta ostettu bambujoustis ruskeana. Kiinnitys nepeillä kera lisäsäätönepin.
 Kaverikseen vaippa sai ja neppitaiton, tuhdimman mitä edellinen, tässä 2krs joustista kera paksun bambujoustiksen (on muuten ihan parasta!), ostettu KVKsta.
 Tältä näyttää täytettynä...
 ...ja tältä päällä :)
 Kivasti kohdistui aurinko ;)
 Elikkä tällä kaavalla tullaan jatkossa tekeen meen vaipat :D

...ja mun tuurilla kun oon kasan saanu valmiiks, tekee poju jonkun ihme kasvuhärpellyksen ja nää sovi enää lainkaa xD....

Ja pitäähän omille vaipoille olla omalla kaavalla villikset (jotka kylläkin tehty ennen vaippoja), eli päästä heitetty ohjeet :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti